Azt minek hívják ha valaki hisz istenben, de nem akar semmilyen vallásban lenni?
"Szerintem te a "maga módján vallásos" - ra gondoltál... "
Nem, bár az is hasonló kategória.
Ha valaki a maga módján hisz, akkor maga csemegézget, hogy miben és miként hisz, ami szerintem ellentétes a keresztény tanítás alapjaival.
"Ha valaki a maga módján hisz, akkor maga csemegézget, hogy miben és miként hisz, ami szerintem ellentétes a keresztény tanítás alapjaival."
Aki keresztény, az nem "csemegézget", hanem a Bibliában leírtak alapján él. Ami a Bibliában benne van, azt elhiszi és betartja, nem válogat. Viszont az, hogy a Bibliában leírtakat ki hogyan értelmezi, az személyfüggő, nem az egyházak döntik el. Két azonos egyházba tartozó ember is értelmezhet dolgokat teljesen másképp.
#11 ha te mondod..
Viszont akkor különösen jó lenne, ha elmagyaráznád, miért abszurd ha valaki a maga módján hisz!
Maradjunk annyiban, hogy 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧𝐤𝐢 a maga módján hisz.
Akiből ezt megpróbálták kiverni, az is... csak ő esetleg kevésbé tér el a fő áramlattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!