Akad manapság olyan aki jártas a metafizikában, vallásokban és az életet a tradicionalitás irányának szenteli illetve ez a személy egyben hajlandó volna másnak is segíteni ebben?
egyes, ötös, hetes vagyok
Kaptam egy privátot, amelyben M99 rákérdez, hogy én megfelelek-e a kérdésben kiírt paramétereknek.
A rövid és gyakorlati válaszom: nem.
Szép napot!
Majdnem. És attól függ. Nem biztos, hogy ugyan azt várnánk egymástól.
"Ha a szavak használata nem helyes, a fogalmak értelme zavaros;...A bölcs első dolga, hogy fogalmait szavakká s a szavakat tettekké tegye. Nem tűri, hogy szavaiban rendetlenség legyen. Minden ezen múlik.”
Konfuciusz
Azonkívül, ez egy, vagy nagyon egyszemélyes út, vagy nagyon
szoros kötelék, ami manapság nem megoldható. Nem lehetetlen, de teljes változást kíván.
Itt a kevesebb szöveg gyakran több.
"Sokat vagy jól beszélni két külön dolog.”
Szophoklész
És hamar kiderülnek a dolgok
"Ha nem beszélsz azzal, akivel pedig szót lehetne érteni, veszni hagytál egy embert. Ha pedig beszélsz azzal, akivel nem lehet szót érteni, elvesztegetted szavaidat. Az okos ember sem az embereket nem hagyja veszni, sem a szavait nem vesztegeti el.”
Konfuciusz
Stb...stb
Ezek csak gondolatok, nagy gondolkodóktól. A spiritizmus, mágia útja egyedül járandó így segítség is csak az alapokig van...,ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!