Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akad manapság olyan aki...

Akad manapság olyan aki jártas a metafizikában, vallásokban és az életet a tradicionalitás irányának szenteli illetve ez a személy egyben hajlandó volna másnak is segíteni ebben?

Figyelt kérdés

2019. jún. 12. 19:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És az internet az mi ha nem modern? WTF
2019. jún. 12. 20:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Zoligyerek köszönöm de nem erre gondoltam.
2019. jún. 12. 20:34
 13/22 anonim ***** válasza:

szia, itt olvass, keress, ami tetszik könyvalakban is (könyvtárból)

[link]

elsőnek ajánlom: Hamvas B Scientia sacra -művét

[link]

2019. jún. 12. 21:12
 14/22 A kérdező kommentje:
A kérdésem az volt hogy van e olyan személy aki segitene is. Könyveket én is tudom merre keressem.
2019. jún. 12. 21:50
 15/22 anonim ***** válasza:

egyes, ötös, hetes vagyok

Kaptam egy privátot, amelyben M99 rákérdez, hogy én megfelelek-e a kérdésben kiírt paramétereknek.

A rövid és gyakorlati válaszom: nem.

Szép napot!

2019. jún. 13. 05:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
"Könyveket én is tudom merre keressem." A könyveket a keresés után olvasni is kell. És hát mestert találni nagy feladat a leendő tanítványnak. A gyakorin nem lehet.
2019. jún. 13. 06:30
 17/22 A kérdező kommentje:
És miért nem válaszoltál privátban?
2019. jún. 13. 08:50
 18/22 A kérdező kommentje:
Van itt egy két ember aki mintha sejteni vélné mit is akarok én de azt irja a gyakorin nem lehet megtalálni a mestert. És akkor te hogy kerülsz ide? Mert feltételezem,hogy te is "hasonlíthatsz" erre a "keresett" személyre :)
2019. jún. 13. 08:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem akik írnak ilyen témájú könyveket, biztos fellelhető neten az elérhetőségük, hol szoktak előadást tartani.
2019. jún. 13. 09:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Majdnem. És attól függ. Nem biztos, hogy ugyan azt várnánk egymástól.

"Ha a szavak használata nem helyes, a fogalmak értelme zavaros;...A bölcs első dolga, hogy fogalmait szavakká s a szavakat tettekké tegye. Nem tűri, hogy szavaiban rendetlenség legyen. Minden ezen múlik.”

Konfuciusz

Azonkívül, ez egy, vagy nagyon egyszemélyes út, vagy nagyon

szoros kötelék, ami manapság nem megoldható. Nem lehetetlen, de teljes változást kíván.

Itt a kevesebb szöveg gyakran több.

"Sokat vagy jól beszélni két külön dolog.”

Szophoklész

És hamar kiderülnek a dolgok

"Ha nem beszélsz azzal, akivel pedig szót lehetne érteni, veszni hagytál egy embert. Ha pedig beszélsz azzal, akivel nem lehet szót érteni, elvesztegetted szavaidat. Az okos ember sem az embereket nem hagyja veszni, sem a szavait nem vesztegeti el.”

Konfuciusz

Stb...stb

Ezek csak gondolatok, nagy gondolkodóktól. A spiritizmus, mágia útja egyedül járandó így segítség is csak az alapokig van...,ha van.

2019. jún. 14. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!