Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehet lenyelni a keserűsé...

Hogy lehet lenyelni a keserűséget ha szorult helyzetben Isten se segít és nem küld szabadulást?

Figyelt kérdés

2019. jún. 4. 15:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

20:48-as vagyok

Örülök, hogy nem bántódtál meg, kedves Kérdező, hanem valamifajta cselekvésre tudtalak ösztönözni.

Ha eladsz valamit, akkor olyasmire költsd, ami a munkaerőpiaci versenyképességedet javítja: segíts magadon, Isten is megsegít.

Együtt érzek veled édesapád elvesztése miatt. Nyugodjon békében.

2019. jún. 4. 21:00
 12/27 A kérdező kommentje:
A telefonszamlamat kellene kifizezni meg ha állásinterjúra mennék az útiköltségre kellene meg apró dolgokra kellene.Ha lehet minél kevésbé szeretnék másokat terhelni anyagilag.
2019. jún. 4. 21:03
 13/27 anonim ***** válasza:

21:00-ás vagyok

Én is ilyesmikre gondoltam, ill. arra, h tanulj vmi olyasmit, amire szüksége van a munkaerőpiacnak, és h légy mobilabb.

Sok sikert, mihamarabb!

2019. jún. 4. 21:05
 14/27 A kérdező kommentje:
Nagyon bánt és kikészít a helyzet amuben vagyok
2019. jún. 4. 21:05
 15/27 A kérdező kommentje:
Hát annyi eladni valóm nincs hogy tanuljak belőle...az nem sokra elég amim van.Most szereztem magas szakképesítést arra is sok pénzem elment és nem úgy látszik, hogy megtérülne
2019. jún. 4. 21:06
 16/27 A kérdező kommentje:
Hogy érzed amit a mobilitásról írtál?
2019. jún. 4. 21:07
 17/27 anonim ***** válasza:

21:05-ös vagyok.

Elhiszem, megértem. Ez a szituáció mindenkit megviselne.

Mindazonáltal

1. ez nem szabad, hogy az állásinterjún látszódjon rajtad,

2. ez egy múló állapot, vége lesz, akármilyen vacak is most,

3. oszd be a tennivalóidat napi bontásban, hogy a depi maga alá ne gyűrjön,

4. és annyira idegesítsd magad csak a jelenlegi helyzeted miatt, amennyire elkerülhetetlen. Pl. ne dramatizáld a helyzetet, ne panaszkodj stb.

2019. jún. 4. 21:09
 18/27 anonim ***** válasza:
A munkaerőpiaci mobilitás azt jelenti röviden, hogy egy megfelelő állásért el is költözhetsz. V bevállalod az ingázást, kocsit szerzel stb.
2019. jún. 4. 21:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha jó végzettséged van, piacosítani se lesz olyan nehéz. Mely módokon próbáltál eddig munkát szerezni? Ismerősökön keresztül? Munkaügy? Netes állásportálok segítségével?
2019. jún. 4. 21:12
 20/27 A kérdező kommentje:
A közeli városban is keresem a munkát,majd meglátjuk mi lesz belőle.Ha utazni kellene azt bevállalnám de albérletet nem tudnék fenntartani nincs annyi pénzem most,meg a kérésetekből se lehet igazán pillanatnyilag édesanyámat se hagyhatom magára a haláleset után.
2019. jún. 4. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!