Az baj ha én örülnék az apokalipszisnak, amiről Isten beszélt?
De ha az egész család hívő, azt nyilván nem is félti, mert úgyis mind a mennybe jut. (" ")
Egyébként az én (mélyen) hívő, apokalipszis-váró ismerőseim pont hogy általában képzetlenebbek (mint a turbó keresztények AKA szektások többsége), szegényebbek, a munkahelyen/iskolában csodabogarak (nem jó értelemben), nem járnak össze (csak más hívőkkel) stb.
Az ilyen kívülállók hogy ne várnák az apokalipszist/armageddont/világ véget?
Rávetettem mégegy pillantást. És? Én arra reagáltam,hogy te ezek alapján állapítottad meg,hogy senkinek nem hiányoznának és nem vitték semmire. Leírtam a saját tapasztalatom igen sok hívő baráttal,erre lepontoztatok,de ettől még nem változik ám meg a tapasztalat. Hogy hitük szerint minek felelnek meg,meg minek nem,nem az volt a téma,hanem,hogy te ebből következtettél valamire,ami nagyon nem igaz,legalábbis nem mindenkire.
#13 nem mindegyiknek a családja hívő,van,ahol a család sem,de sokuknak a barátaik sem (én sem vagyok az). Oké,a te környezetedben ilyenek vannak,én ezt készséggel elhiszem,de az enyémben meg pont az ellentétei,ha az előttem szóló most nullára húz le,akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!