Most akkor hogy van Isten szeretete?
Na erre mondom én azt, hogy az a büdös kurvą isten eltakarodik az univerzumból a szellemével együtt. Fucķ you holy spirit.
Te fogsz a gyehennában égni, te fasiszta, elmeháborodott szentlélek, te magad vagy a skizofrénia és az elmebetegség, te szőrcsuhában poshadó gonosz szellem.
A gyerekekkel példálózni meg olyan mint amikor sztálinról csinálták a képet hogy ölelgeti a kislanyt. Meg amikor a hasonmása, aki sajnos belerondít a családfámba, azt is kötelező volt megölelni amikor hazajött. Nem is tudom melyikhez hasonlított jobban, az istenhez vagy az ördöghöz, mondjuk elég nehéz különbséget tenni a kettő között.
szellem szorcsuhaban?
te beteg vagy...
72 megfogtad a lényeget. Am érthető mire utal ez.
73 én ugyan nem ártok vele magamnak, sőt másnak se, azonban segít szabadulni a valláskárosultságtól.
75 de vágyok de nem ilyen kommunista békességre hogy feladsz mindent és akkor talán békén hagynak.
76 ha a vallás elkerült volna engem, én is elkerülném a vallást.
"akkor talán békén hagynak"
Ha mások tetteitől teszed függővé, sose fogod megtalálni a békességedet.
Nem mások, hanem az ott fönn.
Na mindegy is, a lényeg hogy megtagadom a megtérést, a vízkeresztséget és a szentlélekkeresztséget is. A sátántól volt mindegyik.
Egyébként ha te mondhatod hogy isten vagy pokol, akkor én is mondom azt amit.
Amúgy nem, nem érzem. Azt érzem hogy ez egy olyan lény, akitől meg kell szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!