Nagyon vonzó számomra a Krisnatudatú hívők közössége, valakinek tapaszzalat róluk esetleg?
Központi idegrendszer csak az agyból áll kis tudósom??
Hallottál e már esetekről, hogy jelentősen hiányos aggyal egyesek viszonylag minőségi életet éltek? Hogy talán az idegrendszer teljes egésze nem úgy működik, ahogy azt teljes mértékben előadta az élvonalbeli tudomány?
Csakrákkal pedig mi a probléma? Már, aki említette, hogy meneküljek, ha említik.
"kis tudósom??"
Arrogáns emberek nem valók krisnásoknak!
Ha ez az alaptermészeted, akkor ne is menj közéjük, nem vesznek be!
Aki pedig mellébeszél, az semmilyen normális helyre nem való.
Tudom, létezik olyan, hogy jelentős agykárosodással is élnek emberek.
De én továbbra is azt kérdezem, akinek egyáltalán nincsen agya.
A szíve dobog, a belei működnek, a szervezete kifejlődik - egészen a születéséig.
EZT kérdeztem, erre várom a választ.
"Arrogáns emberek nem valók krisnásoknak!"
Miért? Az #1 hozzászólás alapján úgy tűnik, hogy a főmuftijuk is egy arrogáns ember. Nem szabad elmenni a pad előtt, mert ott ül...
A krisnások nem tökéletesek, mindenki alapvetően ösztönlény is.
Te pedig egy rosszindulatú nem is használok jelzőket inkább milyen ember vagy, de te érzed miért jó neked.
Senki nem mondta, hogy csatlakoznék, csak érdeklődtem.
És attól hogy úgy hagyod neha a CapsLock-ot még nem lesz nagyobb horderejű a mondanivalód.
Mire adjak választ a kis tökéleteskének??
Ha ezt ő találta ki, akkor tényleg.
Ha nem tud róla, akkor meg miféle vezető?
Mindegy.
A hívek akkor sem ehetnek arrogánsak, ez a vallás ezt nem fogadja el.
Én kétszer voltam már a Krisna-völgyben eddig, szóval azért nem teljesen ismeretlen számomra a dolog. Vegetáriánusok. A tehén szent állat, zenét játszanak nekik stb., majd eltemetik őket a domboldalban, ha elhaláloznak. Az ott lévő gyerekeknek saját iskolát építettek, hogy ne kelljen a világi gyerekkel érintkezniük, saját módszerrel tanítják őket. Nekem is rémlik, mintha tudomány ellenesek lennének. A szobrok előtt hajbókolnak, fürdetik őket stb. A házasságot ők nem egészen úgy értelmezik, mint az átlag emberek. A nemi aktus, csak a gyerek nemzés célját szolgálhatja, ha jól emlékszem. Kívülről nagyon cukik, ételt osztogatnak, kedvesek az emberekkel, de ha benne élsz, akkor azért sok szabályozás van.
"A kereszténység nem vonz." Ismered a kereszténységet részéletesen vagy csupán pár felszínes dolgot tudsz róla? Egyik ismerősöm is ilyen volt mint te. Mindenhol megfordult, a krisnásoknál is, bár rendesen sose lépet be hozzájuk, mert mondta, hogy az neki sokk lenne, ráadásul azért nem mindenben értett velük egyet. Összességében, azért évekig tartotta a kapcsolatot velük. Ő is ugyan ezt monda, mint te. Éveken át beszélgettünk a kereszténységről, és mikor már jobban értette a tanításokat és a saját tapasztalatai alapján végül mégis csak arra jutott, hogy a kereszténységben van az igazság. Pedig elég sokáig hitt pl. a reinkarnációban ő is.
Szóval én azt mondom, hogy nyugodtan érdeklődj a krisnások iránt, de vizsgáld meg részletesen azt is, hogy mit tanít a kereszténység. Ha másért nem, hogy legalább tudd, hogy miben nem hiszel.
"Mire adjak választ a kis tökéleteskének??"
Ennyire agresszív ember tuti, hogy nem való krisnásnak.
Szerintem ne is kísérletezz velük.
Az a kisebbik gond, hogy nem értesz majd semmit belőle.
A nagyobb baj az, hogy miféle rombolást csinálsz majd köztük!
Ha pedig nem érted a kérdésem, az még nagyobb baj.
Legalább 3-szor leírtam JÓL ÉRTHETŐEN, hogy mi a kérdés.
Szerintem itt rajtad kívül mindenki érti.
Ha viszont érted, csak nem akarsz válaszolni, akkor ahogy fenn írtam: a sunyi ember sem való krisnásnak.
36 os válaszoló, na végre, köszönöm.
Végre valaki, aki normálisan leírta, mind a pozitív, mind a negatív tapasztalatokat.
Egy ilyen normálisan megfogalmazott véleménynyílvanításra vártam.
Semmi degradálás, ócsárolás csak a tanító szándék. Örülök, hogy van itt egy ilyen típusú ember.
És maximálisan elfogadom a hited, de már megjártam nem egy keresztény felekezetet, irányzatot, és nekem nem ez a világom.
Úgy gondolom egyébként, hogy a Teremtő talán a nemzeteknek, adott világrészeknek más és mas adott feladatkört szánt.
Persze ezek egy idő után keveredhetnek, hiszen ez együtt jár a globalizmussal, de minden vallás tartalmaz alapigazságokat.
A kereszténység alap tanításai között is rengeteg van, de sokkal nem tudok azonosulni, így hát próbálom megtaláláni a magam útját.
Köszönöm a válaszod és hálás vagyok.
Én nem csak a közösség alapján döntenék, hiszen kedves, jószándékú, irgalmas emberek mindenütt vannak a világon (hívők, nem hívők, Krisnatudatú, keresztény, ázsiai, amerikai, eszkimó, cigány, zsidó stb) és ennek az ellenkezője is igaz. Meg lehet csömörleni bárhol, mert mindenhol lesz olyan, aki önző, kegyetlen, hazug stb.
A Jósten viszont mindenhol a világon vonzza a teremtményeit magához. Minél tisztábban tanítanak Róla, annál jobban vonzza az ember szívét.
Közelében egyre tisztábban tudjuk, mi a jó és mi a rossz. A közelsége reményt ad, szeretetet, megváltozásra serkent és ahhoz erőt ad.
Ki az az Isten, aki az istenek közt a legönzetlenebb? aki maga megy a gyermekei után és nem mindenféle ceremóniával terheli a termetményeit?
Ki az az Isten, aki önfeláldozó és az élete árán is megmenti az őt elfelejtő, eltévedt gyermekeit?
Ki az az Isten, aki képes kimenteni a halál bolygójáról, aki képes újjá teremteni a beszennyezett bolygónkat?
Ki az az Isten, aki hatalmas, aki fent tartja a teremtett világot? Aki az embert egységben szereti, aki képes a testet-lelket-szellemet egyaránt megmenteni?
és aki olyan hatalmas, hogy nem kell hosszú-hosszú évmilliós vándorlás, hogy egy embert megmenthessen?
Évekig kerestem, és örülök, hogy rám talált Jézusban.
A legönzetlenebb, legcsodálatosabb isten az istenek közt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!