Szerintem a keresztènység és hogy van isten, az csak egy kényszerképzet! Ti mit gondoltok?
Sajnàlom,mentàlis beteg vagyok!
Senkit nem akartam megbàntani!
Szomorú vagyok,hogy régòta nem vagyok jòl!Ezért nehéz hinnem.
Õszintén sajnàlom,hogy sok butasàgot írtam!
Te mindent tudsz valamiről, amit nem is ismersz... "minden ok okozat következménye" - mondod.
Annak, hogy nem sokat tudsz a keresztyének hitéről, annak az az oka, hogy nem annyira érdekel, és annak a következménye, hogy még nem beszéltél senkivel, aki hívő... és nem olvastál Bibliát sem, hogy tudj valamit erről a hitről.
Véleményt mondasz vagy kérsz, de ezek felszínes dolgok ebben a formában. Ha érdekel, utánajársz, elsőkézből informálódsz....
Szóval ha érdekel, olvass, és annak lesz egy okozata, méghozzá egy nagyobb tudásanyag. Lukács evangéliumát javasolnám, azt egy orvos írta, miután szemtanúkkal beszélt.
Vagy maradhatsz ebben a felszínes állapotban is... jogod van hozzá.
Ha van kérdés, ami konkrét dologra irányul, szívesen válaszolok neked akár itt, akár privátban.
Nagyon szépen köszönöm a megértést és a hasznos tanácsokat,elismerem,hogy sok mindenben kell még fejlödnöm de a tőletek kapott felismerésekkel is egyre jobban leszek.
Hálásan köszönöm a segítő hozzáállásotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!