Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintem a keresztènység és...

Szerintem a keresztènység és hogy van isten, az csak egy kényszerképzet! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szerintem a hívök csak kapaszkodnak egy képzetbe és bebeszélik maguknak,hogy védi öket valaki.Ja és azt is tudjàk,hogy mi lesz velünk halàlunk utàn pedig még megsem tapasztaltàk a halàlt.Minden ok-okozat eredménye.

2019. máj. 16. 16:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az Istenben valò hit csak egy kényszerképzet,a követöik pedig csak reménykedö reménytelenek!
2019. máj. 16. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Köszönjük, Emese, hogy megosztottad velünk téveseszmédet.
2019. máj. 17. 06:47
 13/17 A kérdező kommentje:

Sajnàlom,mentàlis beteg vagyok!

Senkit nem akartam megbàntani!

Szomorú vagyok,hogy régòta nem vagyok jòl!Ezért nehéz hinnem.

Õszintén sajnàlom,hogy sok butasàgot írtam!

2019. máj. 17. 08:03
 14/17 anonim ***** válasza:
akkor jobbulást - a jobbulás, gyógyulás része, hogy elmélyülsz, tanulsz azokról, amelyek érdekelnek. Ha a vallások érdekelnek - jó a már ajánlott öt világvallás kezdetnek.
2019. máj. 17. 10:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Te mindent tudsz valamiről, amit nem is ismersz... "minden ok okozat következménye" - mondod.

Annak, hogy nem sokat tudsz a keresztyének hitéről, annak az az oka, hogy nem annyira érdekel, és annak a következménye, hogy még nem beszéltél senkivel, aki hívő... és nem olvastál Bibliát sem, hogy tudj valamit erről a hitről.

Véleményt mondasz vagy kérsz, de ezek felszínes dolgok ebben a formában. Ha érdekel, utánajársz, elsőkézből informálódsz....

Szóval ha érdekel, olvass, és annak lesz egy okozata, méghozzá egy nagyobb tudásanyag. Lukács evangéliumát javasolnám, azt egy orvos írta, miután szemtanúkkal beszélt.

Vagy maradhatsz ebben a felszínes állapotban is... jogod van hozzá.

Ha van kérdés, ami konkrét dologra irányul, szívesen válaszolok neked akár itt, akár privátban.

2019. máj. 17. 11:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a megértést és a hasznos tanácsokat,elismerem,hogy sok mindenben kell még fejlödnöm de a tőletek kapott felismerésekkel is egyre jobban leszek.

Hálásan köszönöm a segítő hozzáállásotokat!

2019. máj. 17. 11:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha elpusztíthatná azokat akik nem hisznek benne, akkor pusztítsa el a vallásos őrülteket is.
2019. júl. 4. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!