Kventiax vélemények?
20 éves vagyok, erős kényszerképzeteim voltak az utóbbi napokban és emiatt a vérnyomásom is nagyon felment. A pszichiáter Kventiaxot írt fel, másfél napja szedem. Fáradékony vagyok tőle, de más hatást nem érzek, a bajomon abszolút nem segített. Most is van egy kényszeres gondolatom, ami miatt zuhog a szívem... Tegnap este nyugtatóval és vérnyomáscsökkentővel tudtam elaludni, és a közérzetem most is borzasztó.
Akik szednek/szedtek ilyen szert, mik a tapasztalataik? Segít valamit?
Borzasztó állapotban vagyok, úgy érzem nincs kiút, és már soha nem élhetek úgy ahogy korábban, semminek sem tudok örülni.
Van ebből kiút?
Figyu! Nincs az a gyógyszer, ami megoldja a problémádat, csak tönkretszei a szervezetedet. Először is szükség lenne egy pszichológusra, pszichoterapeutára vagy kineziológusra aki nem nyomatja a gyógyszereket.
Próbáld magad megfigyelni, hogy mikor jönnek ezek a gondolatok. Ne fogadd el őket! Ne vedd magad komolyam. Elkezdhetnél jógázni valahol, relaxálni akárhogy. Keress a neten, a youtube-on pozitív, inspiráló, motiváló előadásokat. Tereld el a figyelmedet bármivel. Bombázd magad örömteli dolgokkal. Akard a változást. Állj oda a tükör elé minden nap és mondd el 50x, hogy "Szeretem magam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!