Van aki keresztény, és kérdezhetek tőle?
Igaza van az 1. válaszolónak.
Ha komolyan szeretnél kérdezni, és komoly válaszok érdekelnek, ne itt kérdezz.
Írd be az adott egyház/vallási közösség nevét a google-ben, és olvasd végig a hitvallását. És ha tetszik, menj el az Istentiszteletükre. Aztán majd meglátod. Ennek van értelme.
Szia
Vallásos oldalom kérdezel tehát nyílvan van keresztény is.
Szívesen válaszolok, sgítek amit tudok :-)
Hát münk pont illen friss husikra pályázunk :) Viccet félretéve. Mivel ajánlhatom magam?
8 éve vagyok Krisztus tanítványa, vagyis keresztény. Ez még nem olyan sok idő, biztos van nálam jóval tapasztaltabb is itt. Viszont vannak az egyházamban, akik közel 25 éve követik Jézust. Ha valamit nem tudok, bármikor megkérdezhetem őket.
Akikkel privát üzentben "beszélgettem", legtöbbször pozitív visszajelzést adtak, viszont a "mennyire hasznos a válaszom" százalékom kb. 60%-ról lement a jelenlegi 49%-ra néhány hónap alatt, mióta aláírom a becenevem. Ennek valamennyire örülök is, baj lenne, ha az emberek többsége jót mondna róla, mert ez a hamis próféták jele. A csökkenő százalékomat nem annak tulajdonítom, hogy nem hasznosak a válaszaim, hanem annak, hogy az emberek az egészséges tanítást nem viselik el, hanem kívánságaik alapján keresnek maguknak tanítókat, mert viszket a fülük.
Szóval a válaszaim hasznosak, de van még rajtuk csiszolnivaló, azt el kell ismernem.
üdv
Stefán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!