Volt e már halálközeli élményetek, és ha igen, hogyan éltétek meg?
Szervusztok. A kérdést pár hónapja, éve nem tettem volna fel, teljesen természetesnek vettem, hogy élek, így nem is foglalkoztam a halállal, bár tudtam, hogy meghalok egyszer, ez még sem érdekelt. Sajnos az elmúlt időszakban több rohamom, vagy roham közeli állapotba kerültem, és többször is találkoznom kellett a halálfélelemmel, azzal az állapottal, amikor az ember rá jön, lehet 2 perc múlva már nem él, és ez nagyon megrémített, azóta egészen más az életem, sokkal jobban félek mindentől.
Kérem csak azok válaszoljanak, akiknek volt hasonló tapasztalatuk, hívő emberként én is prédikáltam másoknak arról, hogyan kell az ilyen helyzetekre felkészülni, hogyan lehet félelem nélkül élni, mind addig, amíg nem kellett megtapasztalnom ennek közelségét, mert így már képmutatónak tartom korábbi viselkedésem, és szégyenlem magam miatta, így kérem, csakis azok válaszoljanak, akik éltek át halál közeli élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!