Egyrészt annak mi értelme, másrészt mi az hogy venni? Azt nem úgy adják?
2019. ápr. 25. 20:41
3/11 anonim válasza:
Miről beszélsz? Nincs ott ostya.
Jel3,20.
Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.
2019. ápr. 25. 21:11
4/11 szp72 válasza:
Van úgy, mondjuk egy kiránduláson hogy a pap misét mond a szabadban, ilyenkor a maradék szentséget nem rakják el, hanem meg kell enni. A pap odaadhatja másnak is, ha ő maga nem akarja az egészet megenni.
2019. ápr. 25. 21:41
5/11 anonim válasza:
Nem bűn.
Lekvárral,mézzel tök finom.
2019. ápr. 25. 22:08
6/11 lilla64 válasza:
Semmi,ha duplán akarsz venni,beállsz ismét a sorba.Itt nálunk legalábbisahol nagyon sokan áldoznak,senki nem venné észre,hogy repetáztál
2019. ápr. 26. 06:43
7/11 anonim válasza:
Krisztus mondta: „Vegyétek, egyétek, ez az én testem!”
Ha valakiben ilyen kérdés merül fel, akkor talán jobban jár, ha egyszer sem vesz az Eukarisztiából, mert:
"Ezért aki méltatlanul eszi a kenyeret vagy issza az Úr kelyhét, az Úr teste és vére ellen vét. Tehát vizsgálja meg magát mindenki, s csak úgy egyék a kenyérből és igyék a kehelyből, mert aki csak eszik és iszik anélkül, hogy megkülönböztetné az (Úr) testét, saját ítéletét eszi és issza."
2019. ápr. 26. 09:19
8/11 Rachel Warner válasza:
Imádom ezeket az értelmetlen kérdéseket. Mi a fenéért kérnél belőle repetát? Az nem azért van,hogy jóllakj. Mi lesz a kövi kérdésed? Tejszínhabot is szeretnél a tetejére?
2019. ápr. 26. 21:15
9/11 anonim válasza:
Nem szabad ostyát enni meert az az ördögtől van.
Aki egyet vesz, gyötrés alá kerül, aki kettőt, az démonizálódik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!