Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha döntened kellene arról,...

Ha döntened kellene arról, hogy téged vagy Jézust feszítsenek keresztre, akkor kit választanál és miért?

Figyelt kérdés
Ha téged, Jézust és Barabást is felszegeznének, akkor kinek adnád a legnagyobb és legkisebb szöget?

2019. ápr. 21. 00:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Jézust!
2019. ápr. 21. 01:00
 2/28 anonim ***** válasza:
77%
Természetesen Jézust. Miért? Mert jobban szeretek élni, mint kereszthalált halni. Utolsó meg hülye kérdés, nem a szög méretétől függ a szenvedés.
2019. ápr. 21. 01:08
 3/28 anonim ***** válasza:
0%
Én nem küldenék ilyenre senkit. De most akkor mind a ketten meghalnak? Mindenképpen, vagy egyvalakit meg lehet ebben az elméleti kérdésben menteni? Vagy most mi a lényeg?:O(Nem vagyok amúgy jártas a Bibliában). De most ezt így komolyan ítélkezni kéne?:O
2019. ápr. 21. 01:30
 4/28 anonim ***** válasza:
37%
Egyértelmű, hogy inkább Jézust.
2019. ápr. 21. 01:31
 5/28 anonim ***** válasza:
23%
Jézust, mert ő egy fogyatékosok által kitalált személy, én meg valódi vagyok, és így nekem jobban fájna.
2019. ápr. 21. 01:39
 6/28 anonim ***** válasza:
0%

(Zsoltárok 49:7, 8)  7 Senki nem válthatja meg még testvérét sem, Nem adhat érte váltságot Istennek  8 (Lelkük megváltási ára oly magas, Hogy időtlen időkig

kifizetetlen marad),

Erről dönteni, senki nem dönthet.

Egyébként pedig az Én halálom, vagy Jézuson kívül más halála, nem megváltó értékű, mert tökéletlenek vagyunk, és csak egyedül Jézus az, aki azért született, ilyen körülmények között, hogy Ádámmal egyenértékű, tökéletes ember legyen, aki azért vállalja a halált, hogy Ádám leszármazottjainak, visszavásárolja az örök élet, a halál nélküli élet lehetőségét.

Senki nem válthatja meg az életével sem a Rokonait, sem senkit. Mert az élete, és a vére az embernek olyan drága, hogy ezt, csak egy módon lehetett megvalósítani.

2019. ápr. 21. 07:10
 7/28 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

mekkorak a szogek? Hogy fog allni a kereszt? Ez csak elmeleti? Vagy ugy gondolod ujbol megvalosulhat a Foldon? Ilyenrol nem volt szo

Barabast kovetelnem hogy eresszek szabadon

South Park 6s9e Rendezoi Valtozat

2019. ápr. 21. 07:47
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Jézust, mert van tapasztalata. XF
2019. ápr. 21. 07:49
 9/28 Rachel Warner ***** válasza:
82%
Lehet,hogy sz*r leírni,de magamat menteném. Miért? Mert ember vagyok,aki a saját irháját félti,kár is képmutatóskodni.
2019. ápr. 21. 08:14
 10/28 Potyondi Gergely ***** válasza:
43%

Én biztos hogy magamat feszíttetném meg, nem pedig Jézust.

Jobb Lator is megmonta: Mi megérdemeljük a keresztet, de Ő ártatlan.

2019. ápr. 21. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!