A kérdésem több témát is érint szoval igazán nem tudtam hogy hova írjam! Isten miértl büntet? Van megoldás? Ti mit gondoltok erről nem csak vallásosak
Most valahogy minden egyre rosszabb és rosszabb!
Anyu tavaly nagyon sokat betegeskedett sokszor kellet vinni a kórházba, találtak egy meszes gocot a fejeben azt mondtak hogy ez semmi felek éppen nem lesz baj mert körülötte el van meszesedve de utána a mellében is találtak neki egyet azt ki tudtak venni neki szerencsére nem lett belole baj...
régen apuval volt egy nagyon nagy autó balesetük akkor én is pont akartam menni velük de anya rosszat érzet ezért nem engedtek el velük talán akkor meg is haltam volna az autó balesetben!
apának is találtak valamilyen kis foltot a tüdején lehet hogy a balesetből maradt meg neki (a balesetben a csigojái ossze nyomodtak 3-4 hónapig kórházban volt + 1-2 évig merevitöbben kellet lennie)
Anya azóta kicsit depressziós lett ráadásul cukor beteg is, faternak meg magas a vérnyomása és gyógyszert kell szednie... (ez már megszokott de akkor is...)
Szinten jo regen az egyik unokatesomanak daganatot találtak az ágyán szerencsére ki tudtak venni neki és azóta jol van igaz kicsit mentálisan gyengébb lett sokszor nem tudja felfogni a cselekedeteit (kikapcsol)....
Most egy masik unokatesom tavaly mell daganat a volt neki le vettek mint két mellet sugár kezelést kapott (vagy kemot nem tudom melyik melyik...) és most meg lehet hogy tűdő rakja van és nem fogja túlélni van neki 3 gyereke az egyik már 18 és egy 1-2 éves kislánya is...
Próbálok erős lenni de ez a sok baj a családdal az évek során mentálisan meg viselt... még a személyes gondjaim is nagyban rá tesznek!
Kissé most anyagilag is rosszul állunk (szerencsére nem éhezünk! Mert tudom sokan vannak akik igen és szerencsére mi nem vagyunk ilyen helyzetben)
Fél éve szerelmes vagyok egy lányba és ő jelenleg a világ másik felén él nem tudom mikor láthatom de csak rá tudok gondolni! Olyannyira hogy a suliban az utolso évben teljesen le romlottak a jegyeim éretségi előtt 1 tantárgyból meg buktam... (oke tudom ott a pótvizsga de akkor is jobb lett volna át menni elsőre...) de legalább a sulinal vége lesz és el tudok menni dolgozni hogy egy kicsit segítsek otthon (van szakmám)
igaz sokszor idegeskedtem a lany miatt is
Tudom hogy kissé meggondolatlan és szeleburdi már szinte felnőtt nő de belül még nem! Persze tudom hogy tud megfelelő döntéseket hozni de akkor is nap mint nap aggódók hogy az érzéseim sosem fogjak őt elérni hogy nem láthatom hogy valamilyen hülyeséget csinál (kis korában ő is nagyon beteg volt, csont rakja volt de szerencsére nagyon korai fázisban volt!!)
Nem tudom isten miért büntet minket ennyire
Anyu még mindig hisz Istenben hogy majd segít nekünk egy részem is vesz benne hogy ilyenkor meg kell őriznem a hitem
De akkor is ennyi rossz dolog mellet ami történt és ami történik!
Kezdek néha depressziós lenni szerencsére ki tudom tölteni a napjaimat a edzésel futással súlyozással, gitározással meg énekléssel (énekelni mindig is meg akartam tanulni de sosem volt elég ki tartásom most az segített benne hogy ez a lany nagyon szereti a zenét és azokat akik tudnak énekelni zenélni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!