Hogy terithetnem eszhez a hugomat?
Figyelt kérdés
a hugom 33 eves ertelmisegi no akinek sem tinedzser,sem felnott koraban nem volt kapcsolata meg,eljar egy gyulekezetbe es azt varja hogy az Isten kirendeli neki majd a ferjet.van egy komoly ferfi aki vallasos es tiszteletre melto ember de a gyulekezeti tagoknak nem tetszik es lebeszelik rola.mindjart kifut az idobol es sem csalad,sem gyerek.mindene a gyulekezet es a munkaja,mi csak egyszeru hitetlenek vagyunk a szamara,nem halgat rank.2010. júl. 4. 15:14
1/15 anonim válasza:
Én egyszer leülnék vele és elmondanám a véleményem értelmesen, érvekkel. Ha ez után sem hallgat rám, akkor feladnám. A hit nagyon el tudja vakítani az embereket. :S
2/15 A kérdező kommentje:
mar nagyon sokszor ultem le vele,es erveltem de erre mindig valami nagy "okossaggal"alt elo es ugy jott ki hogy inkabb nekem kellene maskent eljek,ugy mint o,neha legszivesebben jol orba vagnam hogy ne legyen mar ekkora szent,de azt ugye nem lehet.
2010. júl. 4. 15:23
3/15 anonim válasza:
Konkrétabban milyen közösségbe jár?
4/15 anonim válasza:
És azzal a "komoly férfi"-val sem akarja megpróbálni?
Szerintem kérj meg egy papot, vagy az egyik gyülekezeti társát, hogy beszéljen a fejével.
5/15 anonim válasza:
Szerintem a húgodnak most jött meg az esze.
6/15 anonim válasza:
engem is érdekelne, melyik közösség ez?
7/15 anonim válasza:
Ez az ő élete, ő így boldog. Ne akard, hogy a ti szabályaitok szerint találja meg a boldogságát. Ettől színes a világ. Esetleg később még letérhet erről az útról, de kizárólag csak magától.
8/15 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy sértegetném, durva megjegyzéseket tennék az életmódjára, a hitére.
Így vagy rájön, hegy hülye, vagy végleg összevesztek. Sokat nem vesztesz már most sincs húgod...
9/15 anonim válasza:
"Ez az ő élete, ő így boldog. Ne akard, hogy a ti szabályaitok szerint találja meg a boldogságát."
Nem tudom elhinni, hogy így valóban boldog lehet valaki.
10/15 anonim válasza:
Kínáld meg egy kis borral, és ha euforikus állapotba kerül, akkor egy pillanatra megérinti a tudatát, hogy milyen jó is egy picit lazának lenni. Mert a vallás nem egyenlő a szentfazéksággal, lehet lazának és vidámnak lenni, a lényeg, hogy mértéktartó legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!