Miért van többféle vallás ha egy Istenben hiszünk?
A katolikusok megkeresztelik a gyerekeket, Máriához imádkoznak, és azt gondolják, hogy a papjuk feloldozhatja őket a bűneik alól.
Én baptista vagyok, és nem értek egyet ezekkel a dolgokkal. A Biblia egyértelműen leírja, hogy aki hisz, és bemerítkezik (tehát saját hitbeli meggyőződésből) az üdvözül.
A Biblia leírja, hogy ne imádjatok bálványokat, egyedül az Istent, és csak hozzá imádkozzatok.
A Biblia leírja, hogy a bűnöket csak Isten törölheti el, ha az ember tényleg megbánta azt, amit tett, és imádkozik a bűnbocsánatért.
Ezek a különbségek, amik elválasztják az egyházakat. Azt is írja a Biblia, hogy ne ítéljetek, és nem ítéltettek.
Ezért nem mondok senki fölött ítélelet, egyszerűen a Bibliában leírtakat követem. Nem adok hozzá és nem veszek el belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!