Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus miért csak 33 évesen...

Jézus miért csak 33 évesen fedi fel magát?

Figyelt kérdés

Mit csinált addig? Polgári életet élt? Utazgatott?

És miért 33? Miért nem 20 vagy 55 pl?

2019. febr. 27. 19:48
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyan csak nagy király mivel senkinek sincs akkora hatalma hogy az egész univerzumot az irányítása alatt tartsa.
2019. febr. 28. 13:56
 12/52 A kérdező kommentje:
De akkor minek jött Betlehemből?
2019. febr. 28. 16:47
 13/52 anonim ***** válasza:
#10-es kérdésre a válasz: a Bibliában szereplő messiási próféciák egy része beteljesedett Jézus első eljövetelével. Saját maga mondta akkor, hogy azért jött, hogy megmentse, ami elveszett, váltságul adta saját életét. Második visszatérésekor dicsőségben és uralkodóként tér vissza.
2019. febr. 28. 20:08
 14/52 anonim ***** válasza:
a még be nem teljesedett próféciák szerint.
2019. febr. 28. 20:09
 15/52 anonim ***** válasza:

wikipedia

Ószövetségi hivatkozás

Dániel próféta Krisztus előtt 5-6 évszázaddal leírta látomását a Messiásról, akinek első eljövetelére utalást adott, és másik látomásában az ég felhőin közeledő Emberfiáról ír. Dániel 7,13-14 szerint az ég felhőin emberalak érkezik.

Láttam az éjszakai látomásban: Jött valaki az ég felhőin, aki emberfiához hasonló volt; az öregkorú felé tartott, és odavezették hozzá. Hatalom, dicsőség és királyi uralom adatott neki, hogy mindenféle nyelvű nép és nemzet őt tisztelje. Hatalma az örök hatalom, amely nem múlik el, és királyi uralma nem semmisül meg.

2019. febr. 28. 20:11
 16/52 anonim ***** válasza:
Olvasd el Ésaiás 53. részt az első eljövetelről
2019. febr. 28. 20:29
 17/52 anonim ***** válasza:

Betlehem jelentése: kenyér háza

Ján. 6,35 Jézus pedig monda nékik: Én vagyok az életnek ama kenyere; a ki hozzám jő, semmiképen meg nem éhezik, és a ki hisz bennem, meg nem szomjúhozik soha.

1 Kor.

11,23 Mert én az Úrtól vettem, a mit néktek előtökbe is adtam: hogy az Úr Jézus azon az éjszakán, melyen elárultaték, vette a kenyeret,

11,24 És hálákat adván, megtörte és ezt mondotta: Vegyétek, egyétek! Ez az én testem, mely ti érettetek megtöretik; ezt cselekedjétek az én emlékezetemre.

11,25 Hasonlatosképen a pohárt is vette, minekutána vacsorált volna, ezt mondván: E pohár amaz új testamentom az én vérem által; ezt cselekedjétek, valamennyiszer isszátok az én emlékezetemre.

11,26 Mert valamennyiszer eszitek e kenyeret és isszátok e pohárt, az Úrnak halálát hirdessétek, a míg eljövend.

2019. febr. 28. 20:35
 18/52 anonim ***** válasza:

Totál hibás a kérdés!

A földi életében-

1. 30 évesen

2. Jézus nem fedte fel saját magát, az Atya Isten fedte fel amiután megkeresztelkedett rögtön 😁

2019. febr. 28. 20:37
 19/52 anonim ***** válasza:

"De hogy lett uralkodó, ha nem is volt sosem király?"

Jel 19:16 És az ő ruháján és tomporán oda vala írva az ő neve: királyoknak Királya, és uraknak Ura.

2019. febr. 28. 20:42
 20/52 anonim ***** válasza:
csöcs és burkesz
2019. febr. 28. 21:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!