Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy nézz ki a pokol?

Hogy nézz ki a pokol?

Figyelt kérdés
Mármint hogy nézz ki, hogy van felépítve, kik hol vannak, stb... Gondolom nem az van hogy mindenki egy helyen van a föld alatt a tűzben azt hello :D . Valaki eltudná mondani/magyarázni ? :/

2019. febr. 25. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Az egy olyan hely, ahol az emberek folyton egymás kárára, eltaposása, becsapása, lenyomása által akarnak feljebb kerülni. Emiatt sok a depressziós és öngyilkos hajlamú akár már 3-5 éves gyerekek közt is. Nem ismerős az ilyen hely?
2019. febr. 25. 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugorj be ma este 10 és reggel 6 között a munkahelyemre. Szerintem úgy nézhet ki.
2019. febr. 25. 16:59
 3/12 Rachel Warner ***** válasza:
100%
Hát...kb annyit láttunk belőle,mint te kérdező.
2019. febr. 25. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy gondolom nincs pokol és mennyország se. Talán a képzeletben, de az meg nem a valóság.
2019. febr. 25. 17:51
 5/12 pelgrim ***** válasza:

Sehogyan, a pokol mint földrajzi hely nem létezik, de ha mégis hiányozna, akkor csak néz körül, az első válaszoló már adott egy kis ismertetőt.

Nem, a pokol nem földrajzi hely hanem a tudat szánalmas állapota és akarva-akaratlanul, kapunk már a jelen életünkben is elég kóstolót belőle.

2019. febr. 25. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj, időben meg fogod tudni...!
2019. febr. 25. 19:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Senki sem látta még, nem tudni. Igaz, mondanak már olyat, hogy pl. a türkmén Darvaza falu közelében lévő földalatti gázkamra az, de ki tudja...
2019. febr. 25. 22:19
 8/12 Potyondi Gergely ***** válasza:

Szerintem a pokol az a hely ahova a világ leggonoszabb embere (ha van ilyen) a legnagyobb ellenségét se kívánná.

Egy másodperc a pokolból végtelenszer rosszabb mint bármilyen fizikai fájdalom.

A pokolban nincs semmi Szeretet, csak gyűlölet és minden rossz.

2019. febr. 25. 22:58
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

Kb. 20 éves korom közül sok rockzenét hallgattam és sokat ittam néha. Egyik ilyen éjjel azt álmodtam

hogy rettenetes állapotban vagyok. Tudom furán hangzik de olyan volt mintha a világűrben lennék teljesen egyedül.

Nagyon ilyesztő volt az érzés hogy senki sincs sehol a közelben (de még nagyon távol se) rajtam kívül. Ez amit akkor éreztem leírhatatlan.

Soha életemben nem féltem annyira mint akkor. És volt még egy megmagyarázhatatlan dolog az álomban. Az hogy annak ellenére hogy egyedül voltam mégis volt ott egy alak rajtam kívül. Ez a valaki annyira gonosz volt hogy a puszta jelenléte is borzalmas volt. És a jelenléte nem csökkentette a magány érzését, inkább csak fokozta.

Amikor felébredtem akkor annyira féltem hogy még kiáltani se mertem. Úgy éreztem hogy van a szobában valaki.

Szóval azt javaslom kérd Istent hogy mutassa meg Neked milyen a pokol. Nem lesz kellemes élmény de nagyon motiváló és jobb mint túl későn meglepődni rajta hogy ez a hely (vagy állapot) létezik.

2019. febr. 26. 08:25
 10/12 anonim ***** válasza:

"hogy annak ellenére hogy egyedül voltam mégis volt ott egy alak rajtam kívül."

Ez a testen kívüliség élménye, és eléggé ki kellett ütni magad hozzá.

Csak egy kérdés: azóta is iszol?

2019. febr. 26. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!