Ütközik az valamilyen szabályba ha. - a katolikus és az iszlám vallást egyszerre szeretném felvenni? - ha az összes Ábrahámit? - ha a világ összes vallását?
Mivel az egyes vallások nagyon eltérően gondolkodnak bizonyos dolgokról és mindegyik önmagát tartja egyedül igaznak, ezért egymás szabályaiba mindenképp beleütköznek.
Azon kívül szerintem hivatalosan csak egy vallásod lehet.
igen
pl. a józan ész szabályába
de egy valláshoz/egyházhoz sem lehet úgya csatlakozni, hogy közben egy másik tagja vagy
Nem az erdekel hivatalosan mennyi lehet. Hanem peldaul ha iszlam hivo vagyok oda mehetek e egy katolikus paphoz es mondhatom e neki azt hogy, hello muszlim vagyok de teccik a ti nezopontotok is, es szeretnek megkeresztelkedni :)
Jozan eszt ne keverjuk mar bele a vallasba legyszives. A japanoknal peldaul ugy emlekszem nem furcsa ha valakinek 3-4 vallasa van...
Nem vagyok no, es eszembe sincs elhagyni europat, de koszi a valaszt :) Plusz egyik gyerekori baratnom kint el boldogan egyiptomban muszlim parjaval.
Érdekes kérdés, igazából nem tudnék rá válaszolni. Azt tudom, hogy Eduardo Rózsa-Flores a katolikus vallásról tért át az iszlámra, ennek ellenére járt katolikus szentmisére is söt ministrált is, muzulmánként.Halálakor katolikus gyászmisét celebráltak a lelkiüdvéért.
Az iszlám megengedi a kinyilatkoztatott vallások(kereszténység, judaizmus/Könyv Népe) hogy belépjenek a mecsetbe.
Szoval te az elsore valaszoltal.
Úgy gondoltam az egyisten hitesek ugyan abban az egyben hisznek.
Amugy meg nem lenyegtelen h azt mondom e h hiszek, vagy tenyleg hiszek, ha csak en tudom es tudhatom valojaban hogy mi az igazsag :D?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!