Mi a Szcientológia előnye vagy hátránya?
Kérdező: Ignorálva a többiek fröcsögését egy dolgot tudok javasolni. Bármit kérdezel - legyen az egy étterem, egy film, egy könyv - fogsz kapni ilyen választ és fogsz kapni olyan választ.
De hogyan fogod eldönteni egy rakat vadidegen válaszából, hogy az adott dolog tényleg jó -e?
Nézd meg a saját szemeddel.
Elég ha belenézel a linkbe amit posztoltam.
De nézz utána magad is. Ne légy egy a fröcsögők közül, akik pletykák és bulvár magazinok alapján ítélnek meg embereket.
Tudtad, hogy Veér Andrásnak - aki MO -n elsőként támadta be a Szcientológiát - volt egy szerzőtársa is? Ez a fickó 2 könyvön keresztül gyalázta habzó szájjal az egyházat.
A második könyv után meghívták, hogy ha már ennyi mindent összeírt legalább nézze meg, hogy ebből mennyi lehet igaz.
A látogatás után írt egy harmadik könyvet is amiben elismerte, hogy totálisan hamis adatok alapján írta a korábbi könyveit. Nem, nem fenyegették meg. A saját nézőpontja változott meg így.
Én elmondtam, amit akartam. A többiek fröcsögése nem érdekel. A kérdésed most kiveszem a listámból.
Dönts értelmesen.
Ha jobban elolvasod a nevet,akkor kiderül,bár nem tudom,mi köze a témához.
Amúgy igen,elég sok tapasztalatom van velük.
#13, elolvastam jobban! :)
Mik a tapasztalataid?
és mennyire szánalmasak ezek a próbálkozásaik. Igazából nem tudom, hogy miért kell hazudniuk, simán leírhatnák, hogy szcientológusok, tanúk, stb..., legalább kevésbé lenne ciki, mert így is úgy is átlátszó az irományuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!