Ha valakit érdekel a Szcientológia mélységei, de mondjuk ehhez nem rendelkezik kellő anyagi forrásal, akkor felejtse el az egészet?
Figyelt kérdés
Olyan mitha egy csúcsmodell nőre/autóra vágyna, de semmi esélye rá.
Tehát akinek nincs milliója, nem lehet partner? Marad Jézus, a keresztre feszített? Nagyszerű :(
2018. szept. 14. 19:18
1/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ez a kiválasztottak (gazdagok) "vallása", " Útja"
Csóringereké más.
2018. szept. 14. 19:24
2/12 Molyember válasza:
Meg még ezer másik vallás. Szélsőségesen szerencsétlennek kell lenni, hogy ezt valaki komolyan vegye. Főleg annyira, hogy költ rá.
3/12 anonim válasza:
Tudakozodj a neten. Kiábrándult emberek, akik végig mentek a szcientológia lépcsőin, feltöltötték a netre a szcientológia tanítás csúcsát, vagy mélységet, ami egy kb 2 oldalas sci-fi, a gyengébbik fajtából. Ez nekik milliók a került, neked ingyen megtalálható.
4/12 A kérdező kommentje:
#2 Hol?
Én úgy vagyok vele, amit elleneznek a biztos azért teszik, mert szétrombol egy szépnek látszó álomvilágot.
Abban az időben Jézust is utálták.
Abban az időben Buddhat is megdobálták kővel.
Osho-t is utálták sokan.
Most meg a Szcientológia a mumus.
2018. szept. 14. 20:26
5/12 anonim válasza:
Osho csaló, valóban? Nekem sokkal többet segített mint bármelyik vallás.
6/12 anonim válasza:
Jézust akkor sem utálta mindenki ahogy ma sem szeretik sokan, pláne bembatoj, akik azt hiszik, hogy a vallást úgy kell kiválasztani, hogy tetszik e vagy sem.
7/12 anonim válasza:
Ha nincs lé,akkor felejtős.Amúgy tényleg fent a neten minden és egy nagyon xar sci-fi-ért fizetnek ki forint 10 milliókat (100-akat),mire leesik a tantusz (már akinek).
8/12 anonim válasza:
Azt hiszem kérdező, rosszul tudod. Az nem a gazdagok vallása, hanem a butáké. Pontosabban, néhány ember csinált egy vallást, ami arra épül, hogy sok buta (holmi felvilágosodásért) fizessen nekik. Na persze nem ilyen csúnyán kimondva. Elég, ha isteni igeként teszik.
9/12 T. Zoltán válasza:
Nem csak a gazdagok vallása. Én Szcientológus vagyok. Amikor megismerkedtem a Szcientológiával havi 80 ezer forintot kerestem és havi 55 ezer ment el tartozásokra. Elkezdtem tanulni és alkalmazni a Szcientológia tanait. Mára havi 300 ezret keresek, és nincsenek tartozasaim.
10/12 anonim válasza:
Smiley az előzőnek. :)
Válasz a kérdésre:
figyelj! fenn van az egész cucc a neten, ha tudsz angolul. A mai Egyházat azt mondják, el lehet felejteni, az biztos, hogy nagy kockázat lehet oda bemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!