Mit gondoltok, mi a véleményetek a hitetlenek ről?
Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 22:42
1/22 anonim válasza:
Semmit. Engem csak az emberek cselekedetei és annak motvációi érdekelnek.
2/22 anonim válasza:
Azt, hogy sok ateista szebben, nemesebben él, mint a vallásos emberek.
4/22 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek valamilyen szinten magánügye a hit, amíg az én világnézetemet nem sérti más, addig én se sértem az övét.
5/22 anonim válasza:
Jól teszik.
Szeretem magam és a fajtársaim is.
Nem vagyok fundamentalista bármilyen vallásos,ergo nem akarok megölni senkit.
6/22 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, hogy sok ateista többet ad a világnak meg a társainak, sok agyhalott egymást gyilkoló állat.
8/22 anonim válasza:
Van egy olyan előnye, hogy nem nyilaztatom magam halálra egy olyan szigetlakó nemzet által, akiket semmi jogom háborgatni a beleegyezésük nélkül.
9/22 Metionin válasza:
Nekem nincs olyan hogy hitetlen. Mindenkinek van valamilyen hite, legyen az egy felsőbbrendű lény, a nirvána vagy épp önmaga. És ez mindenkinek a magánügye.
10/22 anonim válasza:
"Szeretem magam és a fajtársaim is.
Nem vagyok fundamentalista"
Azért az elég nagy fundamentalizmusra vall, ha valaki világnézet alapján külön fajként tekint magára. Kb. mint Hitler mestered, aki hozzád hasonlóan magát az árja fajhoz tartozónak gondolta, pedig elég nagy söpredék volt a csuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!