Minél többet olvasom a Bibliát, annál jobban úgy érzem, hogy egy szent vagyok. Lehetséges, hogy démon okozza ezt az érzést?
Figyelt kérdés
Pedig bocsánatot akartam kérni a bűneimért, de úgy látom, hogy nincs egy sem.2019. febr. 7. 20:32
1/17 anonim válasza:
Démon csak a zavart elmékben van!
2/17 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy egy angyal vagyok :)
2019. febr. 7. 20:44
4/17 anonim válasza:
Így azért már értem a bukásodat. Veszélyes dolog az önteltség és az önimádat.
5/17 anonim válasza:
Tudod mi utal még bukásra és önteltségre? Amikor valaki látatlanban véleményt mond a másikról. Mi van ha tényleg szent? Vagy angyal!
6/17 anonim válasza:
Ha elég sokat olvasod a bibliát akkor egy idő után halottakat fogsz feltámasztani. Ha még tovább olvasod akkor pedig te leszel maga a szent lélek.
7/17 anonim válasza:
És itt kommentelsz majd a GYK-n!
8/17 anonim válasza:
Lucifer te vagy a pokol fütykös kapitánya nem értem miért itt sajnáltatod magad mikor te lehetsz a Dj otthon.
9/17 A kérdező kommentje:
Hangokat csak akkor van értelme keverni, ha van aki táncol rá.
Köszönöm a válaszokat. És azt is, hogy elfogadjátok, hogy angyal vagyok.
Egész eddig féltem, hogy kísérletezni fognak rajtam, meg ilyenek.
2019. febr. 7. 21:58
10/17 Karena26 válasza:
Többet kéne a Bibliát olvasnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!