Isten és a büszkeség megfér egymás mellett?
Figyelt kérdés
Ha van egy jó teljesítményem, szorgalmam és elérem a célom, büszke vagyok magamra. Elcsendesedve tudom, hogy Istennek is hálás lehetek, amiért lehetővé tette, hogy elérjem a vágyott célt, de ennek tudatában nem bűn büszkeséget érezni, amiért megdolgoztam? Szerintem nem, de valaki másképp gondolja, gondoltam megkérdezem itt.2019. jan. 23. 09:52
11/12 világvége1 válasza:
Nem tehetünk a képességeinkről, melyek lehetővé teszik a sikert. Mire lehetne büszke akkor bárki is? Mindent Istentől kaptunk. Az, hogy valaki szorgalmas, az természetes kéne hogy legyen. Vagy büszkének kéne lennie annak, aki nem lusta? Hogy épp nem vétkezik?
12/12 világvége1 válasza:
Nem mintha mindenki vétkezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!