Szeretnék újrakeresztelkedni, de később a gyermekemet szeretném megkereszteltetni még csecsemőkorában. A kettő megférhet egymás mellett?
Nem, épp erről szól a kérdés, csak nem jól tettem fel.
Engem is csecsemőkoromban kereszteltek. Újrakeresztelkedni a hitem megerősítése végett szerettem volna (?)
Igen, természetesen, és ez a hivatalos! Szabad akaratból kell!
Én a gyermekkorit nem tartom Biblikusak, de Igehírdetésre mehet..de ez a te döntésed! :)
8#
Azt hittem... Akkor elnézést... ;)
Ezért is valaki lefog...de annyi baj legyen. :)
Itt írnak erről..de ha te nem ezt vallod, ahogyan írják, nem gond tégy úgy ahogyan te gondolod és érzed.
Nem ertem a kerdest. Azt irod, szeretnel ujrakeresztelkedni. Miert? Azt irod, a hited megerositese vegett. Tehat azon allasponton vagy, hogy a gyermekkeresztseg nem az igazi, nem er semmit.
De ha ez igy van, akkor miert akarnad a gyermeked meg csecsemo koraban megkereszteltetni, ha sajat velemenyed szerint is felesleges dolog a csecsemokeresztseg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!