Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Körülbelül hány embert öltek...

Körülbelül hány embert öltek meg különböző vallások miatt?

Figyelt kérdés

Amikre főleg kíváncsi lennék:

Kereszténység

Iszlám

Hinduizmus

Buddhizmus

Szóval a legnagyobb vallások napjainkban.

Ha lehet, adjátok meg a forrásokat, ahonnan az infót szedtétek. Köszi!

2019. jan. 22. 10:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
72%

"Lehet lehagyták hogy naponta 5 ezer."

Ha 500 évig működött és napi 5000, az közel 1 milliárd ember, hát nem vagy te normális öreg.

"Hát a matek nem erősséged."

Láthatóan neked sem.

Az iszlám terjeszkedés, majd uralom, több mint 7 évszázadon át tartott, amit folyamatos harcok kísértek. Sőt napinkig harcolnak. Azért egy évezred alatt csak összejöhet 80 millió áldozat a két oldalon. Egyébként csupán a Mogul birodalom lakkossága 110-130 millió között volt fénykorában.

A forrást pedig nem én linkeltem, ráadásul nem keresztény, hanem valami ateista forrás, tehát elfogultsággal sem vádolhatod.

2019. jan. 22. 16:12
 22/30 A kérdező kommentje:

Szóval tulajdonképpen a kérdést nem lehet megválaszolni, mert keveset tudunk egyes eseményekről...? Mennyi az amit BIZTOSAN tudunk?

Oh és a jövőbeli válaszokban nem kérek:

-Rantokat, ventinget

-Veszekedést

-Off topic válaszokat

Mindenki azt írja meg, amit tud, és ha a másik válaszában hibát lát, azt higgadtan közölje, és javítsa ki. Köszönöm!

2019. jan. 22. 19:50
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

"Ha 500 évig működött és napi 5000, az közel 1 milliárd ember, hát nem vagy te normális öreg."

Irónia volt de látom ezt sem sikerült megértened.

Az iszlám vallás a 12. században jelent meg Indiában. Ekkor valószínűleg egész Ázsiában nem élt 80 millió ember. India pedig a 17. században érte el a 10 milliót. A Mogul birodalom egyrészt nem terjedt ki egész Indiára és nem járt folyamatos háborúval. Jelenleg az 1,3 milliárdból 80% hindu.

" forrást pedig nem én linkeltem, ráadásul nem keresztény, hanem valami ateista forrás, tehát elfogultsággal sem vádolhatod. "

Ez nem forrás csak egy gagyi ateista oldal ami semmiféle hivatkozást nem ad. Utánanéztem a neten ennek a 80 milliónak. A dzsihádfigyelő nevű iszlámellenes szennylap terjeszti ezt a hülyeséget, a hozzád hasonló igaz keresztények pedig ész nélkül beveszik.

2019. jan. 22. 20:30
 24/30 anonim ***** válasza:
52%
Bizonyára egy külföldi fórumon a dzsihádfigyelőről fogják az információt szedni. Vicces srác vagy te.
2019. jan. 22. 20:32
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval tulajdonképpen a kérdést nem lehet megválaszolni, mert keveset tudunk egyes eseményekről...? Mennyi az amit BIZTOSAN tudunk?"

Pontos választ nem lehet adni. Amit biztosan tudunk, az alapján szerintem a keresztény vallás miatt haltak meg a legtöbben. Kezdeti időszakot kivéve, erőszakkal terjesztették és nem tűrtek meg semmilyen más vallást.

2019. jan. 22. 20:36
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

"Bizonyára egy külföldi fórumon a dzsihádfigyelőről fogják az információt szedni. Vicces srác vagy te."

A dzsihádfigyelőt egy zsidó szerkeszti és Izraelből pénzelik. Ugyanez a 80 millió felbukkan a Bill Warner féle, szintén iszlámellenes oldalon.

2019. jan. 22. 20:40
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Az a "rossz" hírem számodra, hogy nem vagyok antiszemita, így nekem teljesen mindegy, hogy zsidó szerkeszti-e vagy sem. Másrészt még egyszer se olvastam azt az oldalt, így nem is nagyon érdekel.
2019. jan. 22. 20:52
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Én sem vagyok antiszemita. Azért mondtam hogy zsidó szerkeszti, hogy értsd, valójában külföldi hátterű oldal. Ne haragudj de egy értelmes ember minimum utánanéz egy ilyen nevetséges adatnak, mielőtt helyesli. Vak is látja hogy köze nincs a valósághoz, csak szélsőséges gyűlölködő oldalak terjesztik.
2019. jan. 22. 21:09
 29/30 A kérdező kommentje:
Kérlek hagyjátok abba a veszekedést, vagy privátban folytassátok. A válaszadóknak pedig köszönöm!
2019. jan. 22. 21:41
 30/30 jdfGabrella ***** válasza:
12%
Tob milliót.
2019. jan. 23. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!