Ha bántom magamat, az Istennek örömet okoz?
A római katolikus egyház tanítása szerint a vezeklés (penitencia) által a bűnös jóvá teszi a bűnét. A penitenciat a pap határozza meg a gyonaskor. A nemi erőszakot elkövető több mint 1670 német katolikus pap is elment gyónni az erőszak elkövetése után, megkaptak a kollégájuktol a kiszabott penitenciat (kb 10 Miatyank és 10 Üdvozlégy), ami által az egyhazuk tanítása szerint jóvá tették a bűneiket. Szerintetek?
Erre írtam azt, hogy a Bibliában az ima az nem a bűn jóvátételének az eszköze! Ez hamis tanítás.
22 ilyen lábszagos fos lett a gyakorin az ún. "vallás" és valláskritika. A nyomorult 21-es szektája mindegy, azért támadják a Katolikus Egyházat mert abban van - még - realizációs erő. Bár dekadens mindegyik egyház, de abban még van erő, hogy visszavigye az embert, ahonnan kiesett (amennyiben akarja). Koncentrálj arra, a kártékony rágalmazókkal meg nem érdemes vitába szállni, az ő bajuk, nem a tied. És a gyakori helyett ajánlom H. Boulad Teózis c. művét olvasni - ide tartozik ehhez a kérdéshez, csak általában itt a vita hergelés a cél, nem a valódi megismerés, úgyhogy másnak nem ajánlom.
Kedves előző hozzászolók,
Mutassátok meg, hogy szerintetek mi az, ami nem igaz abban, amit írtam. Egy katolikus tanítást idéztem, illetve egy katolikus iratok alapján elrendelt németországi vizsgálat eredményét ismertettem. A forrásaim katolikus források, ha ebben hazugság van, akkor katolikusok hazudtak.
A katolikus egyházban nem "realizációs erő" van a német katolikus vizsgálat eredményének ismeretében, hanem pedofil erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!