Vallást szeretnék váltani, ez lehetséges? Ha igen, hogyan működik?
Figyelt kérdés
Alapból katolikus vagyok, azonban rá kellett jönnöm hogy itt nem élhetem meg úgy a hitem ahogyan nekem jól esik. Vannak dogok amikkel egyáltalán nem értek egyet. Szeretnék gyülekezetbe járni és minden más ahol másokkal beszélhetek Istenről, a hitről. Jártam ifi hittanra itt a katolikus papnál de az az igazság hogy a papnál valami nem tiszta és furcsán viselkedett ami néha megrémisztett és konkrétan a hitről alig volt szó, ezért ki is léptem a csoportból. Milyen vallásra kéne áttérnem? Ez lehetséges egyáltalán?2019. jan. 8. 01:14
1/19 anonim válasza:
Egy rossz pap miatt nem hitet kell váltani, hanem papot. Te ostoba.
2/19 A kérdező kommentje:
A pap miatt csak a csoportot hagytam ott, olvasd el jobban te ostoba:)
2019. jan. 8. 01:29
3/19 A kérdező kommentje:
Mellesleg a városban 2 pap van és a másik 84 éves szóval nem túl nagy a választék🙃
2019. jan. 8. 01:32
4/19 anonim válasza:
Először tényleg döntsd el, hogy a pappal nem értesz egyet, vagy a hittételekkel.
Aztán e szerint cselekedjél.
5/19 anonim válasza:
A katolikus hit a zsidó vallásból ered. Minden szekta a katolikus vall@sból v@lt ki. Úgyhogy csak rosszabb lehet ha kilépsz.
6/19 anonim válasza:
Most rávágnám, hogy ez jó, és légy protestáns, de a kérdésed alapján nincs túl sok fogalmad az egészről jóindulattal szólva. Beszélgess más papokkal, egy közeki nagyváros katolikus templomjában, ha nem győz meg, akkor tudunk esetleg segíteni. :)
7/19 anonim válasza:
Keresd meg azt a vallást, ami a legszimpatikusabb, menj el oda, és vedd fel.
8/19 anonim válasza:
Szia!
19 éves katolikus lány vagyok. Tudunk valamiben segíteni?
Nyugodtan írj privátot, ha gondolod.
Ági
9/19 anonim válasza:
"Milyen vallásra kéne áttérnem?"
Legyél mormon vagy jehovás, bár vallást írtál, esetleg próbálkozz az iszlámmal.
10/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
Természetesen lehetséges, hogy otthagyd a római katolikus felekezetet, ha ez számodra nem szimpatikus mar, nem a középkorban vagyunk szerencsére, ahol ezért máglyára kerulnél. Keress fel egy baptista és egy pünkösdi gyülekezetet, a lakóhelyet közelében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!