Az lehetséges hogy valaki tudatosan provokál ki egy szakítást, vállást? Ha igen hogyan szokták ezt?
Aki bizonytalan, az is prokovál, mert így nem neki kell döntenie, ő lesz a szenvedő fél, akit elhagytak.
Van olyan is, amikor a másik fél annyira birtokol, ráakaszkodik a másikra, hogy másképp nem lehet tőle szabadulni.
Én meg pont úgy látom, hogy a ferfiak kerülgetik a döntést...
De amúgy egyet értek az előttem szólókkal.. Ezek szeint ez emberi jellem...
Nem merik kimondani, hogy elégedetlenek, inkább megcsalják a másikat ...aztan úgy iranyítják, hogy lebukjanak.
Vagy addig addig provokálják a másikat, míg annak lesz elege..
Nem tudatos, de mégis az.
Tudod, van olyan, hogy valamit nem tudatosan teszel, de mivel azt érzed amit, ezért önkéntelenül is úgy cselekszel, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy legbelül akarod.
Remélem érthető.
Igen.
Engem is provokáltak szakítás előtt,eleinte nem is esett le mire megy ki a játék.
Konkrétan már abba kötött bele a volt párom,hogy túl sok házimunkát végzek (itthon is dolgozom)ezért nem tud felnézni, férfiként tekinteni rám :)...stb
Holott csak annyit kellett volna mondania ,nem szeretlek nem tervezek veled közös jövőt ,szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!