Lehetséges, hogy a média tudatosan csinálja ezt a zenékkel?
Kedves Kérdező:
Néha mikor hallgatom egy együttes zenéjét, néha az jut eszemben, hogy talán még ők sem tudják, hogy pontosan mit énekelnek. Halj meg fiatalon, ölj meg minél több embert - énekelik, de csak azért mert ez a trend, és ez kell a mostani fiataloknak, mert a fiatalokban bennük van a lázadás.
...
De valószínűnek tartom a te véleményedet is, hogy a médiát a hátérhatalom befolyásolja, de most nem kimondottan a zenére gondolok.
...
Nézd meg például a megasztár-t, meg hasonló tehetségkutatókat. Nem azt juttatja túl a zsűri, aki a legjobban énekel, hanem azt, akinek elég jó a hangja, de emellett a legfeltűnőbb. Most elsősorban Bolyki Balázs jut eszembe, aki egy nagyon jó énekes, de azért nem jutott túl a következő fordulóban, mert a zsűri szerint Bolyki inkább egy "kidobófiú" szerepe illik mint egy énekesnek. Pedig Bolyki a saját műfajában elismert énekes, még az USA-ban is hódított a tehetségével.
...
Mitru Tímeának a hangjától nekem felállt a szőr a hátamon és konkrétan félelmetes volt.
Amúgy a you-tube-on sok összeesküvés elméletes videót megnézhetsz, például ha beírod, hogy Üzenet Vodafone garantáltan el leszel egy darabig a videókkal (sőt klippek elemzésével), amiket kidob.
Nem mondasz újat, láttam az Üzenetet vagy fél éve, és csak megerősítette bennem, hogy nem hülyeség, amit gondolok. A klipelemzéseket is láttam, szerintem kicsit túl van magyarázva, de az biztos, hogy van benne igazság. Most a legjobban ez a klip döbbentett le:
http://www.youtube.com/watch?v=fdCGptVzqVU&feature=share
Az a durva, hogy már ennyire nyíltan csinálják, tényleg hamarosan felfedik magukat? Ja, és a bagoly, ami kirepül a képből, olyan 3D hatást kelt. Az egész videóban minden jelenet a két fekete csík között van, csak a bagoly repül kívülre.
És itt egy nagyon is pozitív üzenetű klip a Samael-től:
http://www.youtube.com/watch?v=kpClxEePxtw
Ezek a sorok maradtak meg bennem legjobban:
"Fly your flight, get over society
The world is by far much bigger
Nothing is impossible
Nothing is unreachable
Tune your mind to the right channel
Things get played at a higher scale
Go memorize the frequency
Isn't it phenomenal
Don't you think it's magical"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!