Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy viselkednek azokkal a...

Hogy viselkednek azokkal a Jehova Tanúi, akik NEM Jehova Tanúi a születésnap ünneplése, a Karácsony és minden olyan más egyébként társadalmilag szokásos ünnepség kapcsán?

Figyelt kérdés

2019. jan. 4. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

előzőnek Tantételbelinek :

nem tudom ki a 2 es jehovistázó

majd lehet válaszol a kedves szavaidra pl a bunkóra. ?!

én csak a tiedre írok most mert ehez van véleményem.

a jehova .... akárkiket

pl. én semennyire sem tisztelem ,

a vezetőket és véneket az én normám szerint embernek sem tekintem a szándékos családok gyilkolások miatt.

ezért még annyira sem tisztelem hogy vallásnak vagy jehova tanuinak nevezzem.

vallásnak már eleve azért sem mert a vallás az csak egy szó és mindenki mást ért rajta , sőt országonként más és más a feltétele is hogy egyáltalán olyan néven is regisztrálva legyenek ,

rengeteg helyen nem is tekintik annak, mint ahogy én sem!

magyarban egy igen könnyen kielégíthető regisztrációt jelent az egyház nyilvántartásba vétel.

angliában ugy tudom még egyház bejegyzést sem kaptak ,

hanem valami non profit szerű cég regisztrációt amivel az adózások alól milliárdokat lop el folyamatosan a részvénytársaság. amiből óriási jogi perek vannak folyamatosan az angol hatóságokkal. nézz utána a google keresővel hogy hogy van pontosan.

én is neveztem már jehovistáknak is látva előttem sok jehovistának nevező hozzászólót. és lehet én is fogom ha pontos ha nem. teljesen mindegy!

én semmi de semmi tiszteletet sem adok meg egyetlen jehova ... nak sem hogy az általad elfogadott néven hívjam őket.

mert én

"család gyilkosoknak",

"jehova szektásoknak",

"életveszélyes bűnözők"

"szélhámos szervezet" ..

szerintem jobban illő néven nevezem őket.

ezek jobban azonosítják őket.

aki a szekta ideológiáját terjeszti,másokkal betartatja,

azok csak ezt érdemlik.

tudatlanságra, nem tudásra hivatkozás az a törvény előtt nem mentesít senkit! akár egy 40 éve jehova egyszerű embert sem.

én rosszabb vagyok és leszek amíg csak létezik a szélhámos szervezet mint aki csak jehovistázik!

2019. jan. 12. 16:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Fenti hozzászólónak: mélységesen egyetértek vele!

Még egy pár jelzővel ki szeretném bővíteni a fenti hozzászólást:

"istenkáromlók"

"hamis tanítók"

"biblia hamisítók"

"szeretetlen emberek közössége"

"képmutatók"

"gyávák"

2019. jan. 14. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!