Hova menjünk megünnepelni Reni 25. születésnapját?
Figyelt kérdés
Én 23/L, Reni 25/L
Diszkót ne írjatok, nem vagyunk nagy partiarcok; randis dolgot ne írjatok, én még nem foglalkozom a szerelemmel, neki pedig most alakul valami egy palival.
Az ország középső tájegységében lakunk egyébként.
2017. máj. 16. 20:04
1/7 anonim válasza:
Reni mit szeretne? Sokan lesztek vagy csak ketten? Mennyi a keret? Ottalvós vagy hazamenős? Egy helyszín vagy több?
2/7 A kérdező kommentje:
Ketten lennénk; amúgy nem tudom, még nem nagyon beszélgettünk erről; szerintem még neki se nagyon van konkrét ötlete.
2017. máj. 16. 20:12
3/7 A kérdező kommentje:
Ja és keretben szerintem max 8000, de az már nagyon max, inkább sokkal kevesebb; az tuti, hogy nem gondolunk valami nagyszabásúra; ő álláskeresésben van épp, én meg tanulok.
2017. máj. 16. 20:45
4/7 A kérdező kommentje:
Mármint fejenként 8, ja és köszönöm az eddigi választ
2017. máj. 16. 20:48
5/7 anonim válasza:
Nektek kéne tudnotok hogy mit szerettek csinálni. Én ha hagynám hogy ünnepeljék a születésnapomat egész napos kockulás lenne.
6/7 anonim válasza:
Itt a jóidő, lehet bográcsozni, sátorozni, ilyesmik.
7/7 A kérdező kommentje:
Hm, jól hangzanak, köszönöm; akinek van ötlete még, írja nyugodtan; az eddigiekre mentek a zöldek!:)
2017. máj. 17. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!