Miért alakult így, hogy az emberiség vallásokat talált ki?
Először ezzel magyarázták meg a természetbéli jelenségeket, amiket nem értettek. Azért van villám, mert ez Zeusz fegyvere.
Később, napjainkban szerintem segít embereknek megtalálni a békéjüket, leküzdeni a félelmeiket.
Üdvözöllek kedves kérdező.
Az eddigi megnyilvánulásaidra a következőket szeretném neked írni, bár ebben az esetben, a másolás helytállóbb állítás.
Te betegnek tartasz engem, és sokakat, én viszont ezt szeretném, és igyekszem rólad gondolni, igyekszem őszintén téged így kezelni, én aki beteg ember vagyok.
Valóban beteg vagyok, de ez úgy hiszem nem is gond, mert...
Márk evangéliuma 2. fejezet, 17. vers.
"Amikor Jézus ezt meghallotta, így szólt hozzájuk: Nem az egészségeseknek van szükségük orvosra, hanem a betegeknek; nem azért jöttem, hogy az igazakat hívjam, hanem a bűnösöket."
Lukács evangéliuma 6. rész 26-28
"Nektek azonban, akik hallgattok engem, ezt mondom:
szeressétek ellenségeiteket, tegyetek jót azokkal, akik gyűlölnek
titeket; 28 áldjátok azokat, akik átkoznak, és imádkozzatok azokért,
akik bántalmaznak titeket."
Miért? Mert ilyen az emberi természet!
Minden vallás azt használja ki, hogy az emberek nem képesek elfogadni azt, hogy meghalnak, és ezzel vége az Ő Világuknak... Ezt kihasználják az okosabbak. A többi meg marad "birka".:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!