A papok hogy bírják ki hogy ne csinálják?
micsoda?? Én magam is kibírom, pedig nem fogadtam cölibátust! És még vallási fanatikus sem vagyok mielőtt azt gondolod. Egyszerűen csak nincs barátnőm, egyéjszakás kaland nálam meg nem téma.
Nehogymár egy pap ne bírja ki akkor...
Kissebb gondjuk is nagyobb ennél hidd el.
26f
Most az önkielégítésre gondolsz, vagy a szexuális párkapcsolatra?
Utóbbiban azért relatíve sokaknak nincs része, tehát nyilván kibírható.
3 pap ismerősöm van - egész pontosan 2 felszentelt pap és egy kispap ismerősöm van. Mind 35 alattiak (én 29 vagyok) és régóta ismerem őket, már kamaszkorom óta. Sosem néztek rám "úgy", meg nem volt az évek alatt semmi, amit akár finom udvarlásnak vehettem volna. És amennyire én tudom, mert egy baráti körünk van, más nővel sem volt semmi. Hozzáteszem, ha lett is volna korábban, attól még nem akadály, hogy valakiből pap legyen. Csak egyszerűen bennük valahogy fiatal koruk óta megvan az, hogy nincs szükségük párkapcsolatra.
Nem a szerelem meg a szex az emberi élet lényege. Ezek nélkül is lehet bőven teljes életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!