Keresztény testvéreim, titeket nevettek már ki a hitetekért, a vallásból eredő szokásaitokért, eseeg azért mert ahhoz méltóan viselkedtek, amit képviseltek?
Figyelt kérdés
És ha igen, hogyan kezelitek?
Bevallom, nekem nehezemre esik nem lekavarni egy pofont ilyenkor.
2018. dec. 2. 15:09
11/14 anonim válasza:
Kinevetni? Nem teljesen. Inkább elborzasztónak találják, hogy a XXI. században hogy lehet így élni?
12/14 anonim válasza:
Hogyan kezelitek?
Ez a körülményektől függ. Vagy válaszra sem méltatom, vagy ha ésszerűnek látom, rávezető kérdésekkel ébreszgetem, miért hasznosabb így élni, ebben a világban is.
13/14 anonim válasza:
Elgondolkodnék, mert a nyakam merném tenni rá, hogy nem csak az egyik féllel vannak itt problémák.
14/14 anonim válasza:
ne foglalkozz vele. Elvesztettem pár barátomat, akik régen tényleg közel voltak a szívemhez, Iskolás korunktól együtt voltunk rengeteget.
25 voltam amikor elkezdtem igazán érdeklődni a vallás iránt, akkor ezek a barátok ellenem fordultak ez miatt. Hiányoznak nagyon, folyton látom őket facebookon, mai napig együtt vannak a régi baráti köröm, de ha nem tudnak így elfogadni ez van.
Jézus el tud fogadni nekem az a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!