Ha te lennél Jézus, akkor meghalnál az emberekért? Ha nem te vagy Jézus, miért lennél méltó a Mennyországba menni?
Jézus maga mondta, hogy nem azért jött, hogy a jókat megtérítse, hanem a bűnösöket! A jóknak nem kell megtérni! Őszintén nézzünk magunkba, és meglátjuk, hogy mindannyian bűnösök vagyunk!
Az csak a te illúziód, hogy szent vagy! Nem is kicsi tévedés, beképzeltség ez!
Én nem halnék meg az emberekért mert soha semmilyen szenvedést nem fogadok el, nem egyezek bele. Még akkor se ha ugymond magasztos célja van.
Nem gondolkodok méltóságban. A biblia szavai szerint én mindenképpen a pokolra jutok,ezért nem megtartója hanem bírája vagyok a[z isten] törvényének. Ezért én a jövőre vonatkozo reménységemet személytelen módon ragadom meg. Hogy ez beválik-e az a halál után kiderül.
De mindenfajta elfogadó hozzáállást elutasítok egy olyan istennel szemben amely szervilizmust, önfeladást és önmagunk (vagy mások) bármilyen módon történő sanyargatását, megnyomorìtását várja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!