Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért mondjátok, hogy Isten...

Miért mondjátok, hogy Isten adta, ha ti "küzdöttetek" meg érte?

Figyelt kérdés

Valaki kérdezte itt az oldalon, hogy aki vallásos az Istentől vár feleséget vagy ő maga megy és keres magának és udvarol.

A kérdező azt a választ kapta, hogy Isten nem egy kérek-kapok automata és mindenkinek magának kell párt szereznie.

De akkor miért mondja minden keresztény, hogy Isten adta neki élete nagy szerelmét?

2018. nov. 29. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nyilván így nem igaz.Inkább úgy mobdanám,ő sodorja utunkba azt amire szükségünk van.Ennél jobban nem fejteném ki.☺
2018. nov. 29. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
mondanám*
2018. nov. 29. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom, mert Isten teremtette. Nyilván ha nem teremtette volna meg, akkor én se tudtam volna randira hívni.
2018. nov. 29. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Bár nem vagyok vallásos, nekem ez teljesen érthető. Hiába küzdesz, ha sosem találkozol veled kompatibilis, potenciális házastárs emberekkel... Azért ehhez kell valami plusz, hogy ez az emberek hiedelemvilágában merő véletlenség vagy több, az egy dolog.

Sokszor van ám az úgy, hogy valakinek köszönhetsz valamit, de nem úgy, hogy az öledbe ejtette, hanem azért neked is dolgoznod kellett érte.

2018. nov. 29. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
42%
Akkor, és azért érthető így, mert a személy Isten elvárásai alapján keresett feleséget, illetve Iste által vezetett életet élve, Isten áldását adta erre a tervére.
2018. nov. 29. 22:44
 6/6 jdfGabrella ***** válasza:
Én nem mondom.
2018. nov. 30. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!