A keresztény férfiaknak, hogy lesz feleségük? Isten ad nekik valakit, vagy ők választanak?
Vagy, hogy van ez?
Vannak szabályok, és ha egy lány megfelel azoknak, akkor lehet neki udvarolni?
Vagy csak vártok és majd Isten odaküld valakit?
2 fontos dolgot kellene megtanulni mindenkinek.
- A másik ember nem mellékszereplő és te sem vagy az.
- Ha valakit szeretsz, azért szereted, mert ismered, azért amilyen a lelke. Nem pedig azért, mert fiúka vagy tini lány. Tehát azért ismerkedsz, mert meg akarod ismerni a másikat, mert értékes időt akartok együtt tölteni.
Hát persze, egy keresztény ember mindent csak vár Istentől s ő nem tesz semmit. Mint egy viccben a pap, aki vár az árvízben Istenre és minden csónakos embert elhajt. Majd megfullad.
Hajlamos vagyok nem komoly és potenciális nem komoly kérdésekre is komolyan válaszolni, de van egy határ, ahol már én se próbálom meg ezt, olyan értelmetlennek tűnik a dolog...
Nem gondoltam volna, hogy a "keresztények" között is ennyi gúnyolódó, lenéző ember van.
Ezek után nem csodálkozok, hogy annyira utálja ez a világ a vallásos embereket.
Hülye kérdésre hülye válasz barátom.
Ateista férfiaknak hogy lesz feleségük? Mivel nekik Isten nincs ezért csak ők választanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!