Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nagyon sértőnek tartom, hogy a férjem arra sem méltat, hogy felköszöntsön születésnapomon, amikor mások, akik nem rokonok illetve a vér szerinti rokonaim megteszik. Ugyanakkor az anyjat, apjat felköszönti. Anyósomék felköszöntöttek legutóbb, ezt megelőzőleg nem, amin szintén megrökönyödtem és hangot is adtam ennek, de nem nekik, viszont valószinűleg visszahallották, erre felköszöntöttek legutóbb. Egy ismerősöm azt mondta, a Jehova tanúi nem ünneplik a születésnapot, de nem jár a férjem a gyülekezetbe, de korábban, megismerkedésünk előtt Jehova Tanúja volt. Anyósomék nem Jehova tanúi. Egy szó mint száz: még ismerősök, barátok felköszöntenek, a férjem nem, ez szerintem sértő. Hallgat mint egy hü....e bunkó a szülinapomon és amikor a barátaim kérdezik, mit kaptam a férjemtől ajándékba, azt mondom semmit és még fel sem köszönt - ez nagyon sértő es mindenki le van döbbenve. Rólam nem is beszélve.

2018. nov. 24. 23:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hát sajnállak. Tényleg.
2018. nov. 24. 23:21
 2/28 anonim ***** válasza:
Sajnos jól beleválasztottál. Jehova Tanúi tipikusan egy olyan szekta ami családokat tesz tönkre, mert ilyen gondolkodás- és érzelemmentes őrtorony-bábokat csinál az emberből.
2018. nov. 24. 23:31
 3/28 anonim ***** válasza:

Igazad van, már csak azért is, mert az anyját és az apját felköszönti. Téged milyen alapon nem?

Vagy legalább nem kussolna, hanem megbeszélné veled és elmondaná, hogy nem csak születésnapodon szeret.

Én sem gondolom úgy, hogy a születésnap valami hatalmas dolog. Viszont ha valakit szeretek, arra figyelek.

Legalább annyit meg lehetne jegyezni, hogy örül annak, hogy létezel és vagy neki.

Persze ezt a szektás emberek nem érthetik meg. Meg hát sok hülye ember van. Azon sem lepődnék meg, ha megütne, hogy milyen anyagias kis libácska vagy és csak a pénze miatt szereted...

Szerintem ne tartsd magadban, amit érzel.

2018. nov. 24. 23:38
 4/28 anonim ***** válasza:

Ha szegények vagytok, mint a templom egere, akkor lehet azt gondolja, hogy majd elfelejted. Megpróbálja elsumákolni, vagy úgy érzi nem tudna elég jó lenni és jobb inkább eltussolni. Sok furcsa ember van, aki rosszul kommunikál..

Az is lehet, hogy te nem szoktad kösöznteni őt, vagy nem is vetted észre, hogy ő felköszöntött.

Sőt, ha megcsaltad és tudja, lehet egy veszekedésre vár. Bármi lehet.

2018. nov. 24. 23:43
 5/28 A kérdező kommentje:
Ez csak utolsó csepp a pohárban. Egyéb más komolyabb megnyilvánulásai is vannak. Olyat sose mond, hogy szeret vagy ilyesmi. Sokszor azon tűnődöm, hogy egy pszichopata érzelmek nélkül. Egyszer mar elhagytam, mert botranyosan viselkedett a nagymamam temetésén, azt mondta a papnak mindenki füle hallatára, hogy hazudik, mert a Jehova Tanúi szerint amit mond, az nem igaz!!!!!!
2018. nov. 24. 23:44
 6/28 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felköszöntök, őt is!
2018. nov. 24. 23:45
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg soha
2018. nov. 24. 23:46
 8/28 anonim ***** válasza:

Gyerekeitek van?

Hogyan fogadja a felksözöntést?

Szeret szexelni?

Milyen közös programjaitok van?

Te tartod el őt vagy fordítva?

2018. nov. 24. 23:46
 9/28 anonim ***** válasza:

De egyébként ha Jehovás gondolj bele, hogy ő abba nőtt fel, hogy nem csak nincs ilyen, hanem rossz dolog is.

Természetese neki, hogy nem köszönt fel. Azt csak megtűri, hogy te köszöntöd őt.

De a szülei kösözntése még így is fura.

2018. nov. 24. 23:51
 10/28 anonim ***** válasza:

Na ha megismerek egy lányt ez lesz az első kérdésem: Ugye nem vagy nehogy tanúja?

Te jó ég.. na és á inkább nem írok semmit. Ez nagyon durva.

2018. nov. 24. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!