Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A baptistáknak bűn egy nem...

Ferenc4747482 kérdése:

A baptistáknak bűn egy nem vallásoshoz hozzámenni?

Figyelt kérdés
Tiltva van vagy szabad hogy baptista baptista vagy az se bűn ha baptista és nem vallásos?
2018. nov. 23. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

keresztény-pogány házasság nem bűn.

Baptista-nem baptista házasság sem bűn.

Innentől szerintem semmi érdemleges vélaszt nem fogsz kapni, mert felesleges.

2018. nov. 23. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Nem bűn, de káros, ha a hívőnek élő a hite. Első Isten, utána a társ. És ezt nem fogja elfogadni egyetlen nemhívő sem, így ez örök súrlódáspont lesz.

Isten nem azért adott nekünk tanácsokat, hogy azokat ne fogadjuk meg, hanem miattunk. Ha te vagy a nemhívő fél, akkor tudd, hogy a másiknak lenne hozzávaló társ, Isten gondoskodott róla. És az nem te vagy.

2018. nov. 23. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
1: a tiéd felesleges volt, mert semmi értelmeset nem írtál, de azért az arcod hatalmas a nulla értelem mellé.
2018. nov. 23. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi rosszat talált nagysága abban amit írtam?

Ha megkérdezhetem a véleményedet miért lenne bűn egy baptistának egy ateistához hozzámenni?

Maradok tisztelettel maga felé.

2018. nov. 23. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Innentől szerintem semmi érdemleges vélaszt nem fogsz kapni, mert felesleges"

Te szerinted a te szöveged után, aminek semmi bibliai alapja nincs, pedig a kérdés keresztényi, már semmi érdemleges válasz nem jöhet. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

2018. nov. 24. 06:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tessék:

"A többieknek pedig én mondom, nem az Úr: ha egy testvérnek egy hitetlen felesége van, aki kész vele élni, ne bocsássa el! És ha egy asszonynak hitetlen férje van, aki kész vele élni, ne hagyja el a férjét! "

1kor7,12

2018. nov. 24. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ateista vagyok, de az 59%-os most nagyon berektelted. xDDDD
2018. nov. 24. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!