Jézus tanításának egy részét elzárták. Miért?
Nincsenek elzárt Bibliai tanítások. Valakik totál átvertek.
Isten, ha úgy látja jónak, ki fogja próbálni az erődet, ha úgy látja jónak, ki fogja próbálni, hogy ha valakik tényleg súlyos fájdalmat vagy kárt okoznak neked, akár újból és újból, azokat mennyire fogod szeretni nélküle.
Zsolt 62:12
"Szólott egyszer az Isten, és ezt a két dolgot értettem meg: ISTENNÉL van az erő, NÁLAD van, URam, a szeretet."
Ezt azt jelenti, hogy NEM BENNED van az erő és NEM BENNED van a szeretet. Te gyenge vagy és szeretetlen vagy magadtól, és könyörögnöd kell Istenhez, hogy kapj tőle ezekből.
Garantálom, hogy meg fogsz erről az igazságról győződni, akár sokak előtt megszégyenülve fogsz róla meggyőződni, ha nem alázod meg magad.
üdv
Stefán
Napjainkban hasonló a helyzet,mint ahogy a Biblia a Bírák könyvében leírja....."Mindenki azt csinált amit akart...
Manapság mindenki azt gondol ,azt hisz amit akar...
De ez semmit sem változtat a Biblia igazságtartalmán ,tanításán,Jézus Krisztus bizonyságtételén!!
ui:
ha netán csak egy könyvből állna a Biblia,a hatvanhat helyett,és ez a János evangéliuma lenne,akkor is elég volna arra ,hogy megismerjük a megváltó Krisztust,megismerjük a bűnből való szabadulást,és megismerjük az egy igaz Istent.
Kinek meg kevés a hatvanhat könyv ,az menjen orvoshoz.
(csak megjegyzem, hogy a keresztények túlnyomó többsége több, mint 66 könyvet használ, lehet neked kéne orvoshoz menni?)
Bocsi,a Biblia 66 könyvére gondoltam!
Arrol nem tehetek,hogy akik hozzátesznek más könyveket is azok nem mennek orvoshoz!!
#41-es vagyok.
Szeretném tudni, hogy miért pontoztak le egyesek. nyugodtan írjon bárki, aki lepontoz, mert lehet, hogy jogos a kritika. Tény, hogy nem egy nyugodt állapotban válaszoltam, és a zaklatottság befolyásolhatja a helyes ítélőképességet.
Én úgy gondolom, hogy a kérdezőt már most olyan mértékben uralják bizonyos démonok, hogy keményen fel kellene ébreszteni a halálos állapotból. Ennek egyik jele, hogy már a kérdésében támadja Isten Igéjét, a Bibliát, és próbál kétségeket támasztani vele kapcsolatban, mintha nem lenne teljes vagy eltitkolták volna egyes részeit.
A fekete és fehér mágia között annyi a különbség, mint a fekete bőrű és fehér bőrű gyilkos között. A lényegét illetően semmi, mindkettő Isten ellen fellázadt hatalmaknak és angyaloknak veti alá magát. Csak a fehér mágia még veszélyesebb, mert a "fehér" névvel próbálja elrejteni a romlottságát.
üdv
Stefán
Speciel azt a hozzászólásodat nem pontoztam, de az iméntiért ment egy piros kéz. Méghozzá ezért:
"A fekete és fehér mágia között annyi a különbség, mint a fekete bőrű és fehér bőrű gyilkos között. A lényegét illetően semmi, mindkettő Isten ellen fellázadt hatalmaknak és angyaloknak veti alá magát. Csak a fehér mágia még veszélyesebb, mert a "fehér" névvel próbálja elrejteni a romlottságát."
Nincs se fekete, se fehér mágia, ebben csak babonás ezotériások hisznek. Akárhogy paktál le valaki az ördöggel, akkor se fog tudni varázsolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!