Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus tanításának egy részét...

Jézus tanításának egy részét elzárták. Miért?

Figyelt kérdés
Sok elzárt, vagy tiltott bibliai tanítás alkalmaz fehér mágiát. Akit érdekel kutasson. Előre szólok több év munka erre rájönni.

2018. nov. 10. 09:32
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
78%

"Ha gonoszságot kapsz és rendíthetetlen szeretetet adsz, a gonoszság megszűnik."

Vagy nem

2018. nov. 10. 10:17
 12/52 A kérdező kommentje:
Mint említettem ez több éves folyamat. Megbocsáltás és szeretet semlegesíti a gonoszságot.
2018. nov. 10. 10:19
 13/52 anonim ***** válasza:
55%
Azok szoktak ilyeneket kitalálni, akik nem ismerik Jézust, és nem értik a tanítását. Ahogy te sem. Gondolom a több év kutatásba nem fért bele az, hogy Istent kérdezd a Bibliáról, vele beszélgess és a Bibliát kutasd.
2018. nov. 10. 10:28
 14/52 anonim ***** válasza:
85%

"Megbocsátás és szeretet semlegesíti a gonoszságot."

- ez így van, elméletben, "megjavul" a gonosz. De a gyakorlatban nagyon töredékesen sikerül megvalósítani. Az Apokrifek köteteben s zseniális Vanyó László megjelentette azokat, amelyek "kimaradtak" - lehet olvasni.Az ára nem semmi, nagy érték, szerencsére könyvtárból is ki lehet venni

[link]

A fürge elméleteket lomhán követi a gyakorlat.

2018. nov. 10. 10:33
 15/52 A kérdező kommentje:
A keresztények 80%-a nem ismeri Jézust csak a nevét és a róka írt dokumentumokat. Ők ezekben hisznek. Én nem.
2018. nov. 10. 10:34
 16/52 A kérdező kommentje:
Róla*
2018. nov. 10. 10:35
 17/52 anonim ***** válasza:
28%
Kedves kérdező! Én nem hiszek a keresztények istenében, maga a vallás is egyéb ősi vallásoktól összecsipegetett újdonság. Amiket eddig a kommentjeidben állítottál, igazak, szomorú, hogy a biblia istenhívők ezt nem így látják, mert bár ha bizonyos szövegeket nem válogattak be a Bibliába, attól még a te állításaid igazak, ha a Bibliát vesszük alapul. Én azt ajánlom, ha tényleg az igaz, tiszta, egyszerű szív útján jársz, ne (csak) a keresztény valláson belül keresd az igazságot. Nem csak azért, mert ez az igazság metaforákban, sejtelmes idézetekben jelenik meg (de nyilván nem csak így), amiket az emberek félreértenek; hanem mert ezt a vallást követő emberek kiröhögnének, nem támogatnak (lásd a válaszolók többsége). Van tisztább forrás is, mint a bibliai Jezus példázatos beszédei, és jó ha a tisztaságot, egyértelműséget keresed, így kevés az esélye, hogy félreértessz valamit.
2018. nov. 10. 10:42
 18/52 anonim ***** válasza:
81%
kérlek szépen, mellőzd a saját statisztikák közlését 80% ? aham. - nem vagy te ítélőbíró, nekünk embereknek nem is az a dolgunk, hogy másokat ítéljünk 8erről egy nem apokrifban olvashattál, "ne ítélj, hogy ne ítéltess") - ezzel pl máris elrontható a "szeretet kioldja a gonoszságot" - című ragyogó elméleti tétel
2018. nov. 10. 10:42
 19/52 A kérdező kommentje:
Annyit tanácsolok, hogy próbáljátok ki ha nem hisztek nekem. Működni fog.
2018. nov. 10. 10:43
 20/52 anonim ***** válasza:
62%

"Annyit tanácsolok, hogy próbáljátok ki ha nem hisztek nekem. Működni fog."

Tudjuk, hogy működik, ezért figyelmeztetünk, hogy nem a jó erővel kezdesz. Egy jó barátom is ismeri a fehér mágiát, gőzerővel beszél le mindenkit. De majd megtapasztalod. Bár adná Isten, hogy ne tapasztald meg a hátrányait, hanem inkább hagyd abba

2018. nov. 10. 10:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!