Elvesztettem a szüzességem Isten mit gondol erről? (a többi lent)
"Paráznának hívható az is"
Hívható, csak semmi értelme.
És az idők változnak, mert nem fogysz 14-18 évesen házasodni - de ha mégis, akkor sem akarsz 1 éven belül gyereket.
"Az isteni törvények mindig állandóak."
Ez nem igaz, változnak azok is. Csak évszázadok alatt.
Viszont a világ is változik, és ma már nem igazán lehet 14 év alatt felnőni. TEHÁT, ha az isten igazságos lenne, akkor pl. a nemi érés kb. 28 évesen zajlana le. Akkor lenne az első vérzés.
Mivel azonban NEM így van, tehát akkor a törvényeken KELL változtatni. Ez pedig azt jelenti, hogy a 18 éves jegyesek már igenis szexelhetnek egymással - megfelelő védekezés mellett. Ja, és védekezhetnek is.
Egy normális isten ezt így gondolja.
"Ezt a vallásos hablatyot"
Mivel a kérdező a vallás szempontjából kérdezte, ezért max. finom utalást tehetsz rá a normális válaszod MELLETT, ha neked ez nem szempontod.
Jobb lenne, ha inkább olyan választ adnál, ami hasznos a kérdezőnek. Ha ő hívő, akkor legtöbbször vallásos jellegű válasz lesz neki hasznos.
Ez egy vallásos fiatalnak egy brutál nehéz kérdés. Nem is tudok válaszolni rá, tényleg nem.
Amúgy én sem vártam házasságig.
"A szexet a házasságon belülre teremtette, és ott biztonságos."
Senki nem mondta, hogy a szex a házasságon belül GARANTÁLTAN biztonságos.
"16 évesen még engedelmeskedned kell a szüleidnek is."
Mármint a szexben? Fura lenne...
"Mi van, ha mégsem ez a fiú lesz az igazi, és akire valóban vágysz, az azért mond majd nemet, mert nem vagy már szűz?"
Akkor az elmebeteg, és NAGYON nem kár érte, ha ezért otthagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!