Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények. Mit tegyek ha...

Keresztények. Mit tegyek ha iszonyatos nagy bűnnek tartom a szexet?

Figyelt kérdés

Keresztény szüleim vannak és sokat is jártunk gyülekezetbe.

Mindenhol és mindenki azt szajkózta, hogy nehogy lefeküdjek valakivel, meg ne igyak 1-1 buliban mert akkor szex lehet a vége, amit Isten bűnnek tart... stb. stb.

Ez még oké is, de már nem vagyok gyerek.

Majdnem 30 éves vagyok (és rettegek az ellenkező nemtől.)

2018. okt. 30. 19:23
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Most ezt találtam:

[link]

De van más is, ahol konkrétan leírják mindazt, amit mondtam.

Nyilván levéltárba nem fogok bemenni, hogy egyesével megnézzem neked mind. Ha ennyire érdekel, járj utána.

A 180 nap pl. onnan jön ki, hogy voltak tiltott napok, bőven, és átlagosan ennyi maradt.

2018. nov. 1. 17:14
 32/34 anonim ***** válasza:

Csekély történelmi ismerettel is belátható lenne, hogy az általad linkelt cikk egy hatásvadász hazugsághalmaz.

Aki ennek bedől és elhiszi, azon csak szánakozni tudok. Bárcsak a lelkiszegénység ezt jelentené, de sajnos annak más jelentése van.

2018. nov. 1. 19:55
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

Mondom: nézz utána.

Levéltár.

Menj be, vagy keress az internetes anyagukban.

Az kevés, ha nem fogadod el, amit hoztam.

Persze tudom, hogy bármit hoztam volna, az nem lenne jó.

Hát akkor keresd meg magad.

2018. nov. 1. 20:07
 34/34 anonim ***** válasza:

Pont az a probléma, hogy amit hozol, nem hiteles forrás. Ha te egy komolyabb esszét akarnál írni és ilyen szedett-vedett blogokkal támasztanád alá, úgy körbe röhögnének, hogy szégyenedben messzire iszkolnál.

Egyébként te fogalmaztál meg egy rágalmat, neked kell bizonyítani. Mint írta a másik hozzászóló, lehet bármilyen nyelvű, akár latin is.

Persze nem fogsz ilyet szolgáltatni, mert nem tudsz, nem létezik. Ezért marad csak a tőled áradó rágalom és a lekezelő hangnem, "hogy ha kell, akkor menjünk mi levéltárba".

2018. nov. 1. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!