Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények. Mit tegyek ha...

Keresztények. Mit tegyek ha iszonyatos nagy bűnnek tartom a szexet?

Figyelt kérdés

Keresztény szüleim vannak és sokat is jártunk gyülekezetbe.

Mindenhol és mindenki azt szajkózta, hogy nehogy lefeküdjek valakivel, meg ne igyak 1-1 buliban mert akkor szex lehet a vége, amit Isten bűnnek tart... stb. stb.

Ez még oké is, de már nem vagyok gyerek.

Majdnem 30 éves vagyok (és rettegek az ellenkező nemtől.)

2018. okt. 30. 19:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%
Azt, hogy pszichotikus (mentalis) problemaid vannak, amik reszben vagy egeszeben a vallasodra vezethetoek vissza.
2018. okt. 30. 21:55
 12/34 Mansour ***** válasza:
87%

A 11-es megelőzött a válasszal, és igen, én is ezt értem alatta. Ha valaki a vallásából adódóan folyamatosan valamilyen lelki gyötrelmet él át, vagy sérül a szociális élete, vagy az élet természetes jelenségeihez való viszonya, az valláskárosultnak nevezhető. Tudom, hogy nem valami szép kifejezés, de találó.

Először is próbálj megbarátkozni a gondolattal, hogy a vallás nem csak szépet és jót adhat az embernek, hanem kialakulhatnak olyan torzulások, amik kifejezetten károsak. A te esetedben egyértelműen ilyen torzulásról van szó. Ha ezt el tudod fogadni, akkor elindulhatsz a helyrehozatal irányába. De jó ha tudod, hogy nem lesz könnyű út.

2018. okt. 30. 22:38
 13/34 anonim ***** válasza:
82%

Az is valláskárosult, akinek a vallás valamilyen fizikai kárt okozott (pl. megkínozták vagy máglyán megégették).

Kérdező: ha nem kamu a kérdésed, akkor tényleg valláskárosult vagy, és a legfontosabb lenne, hogy otthagyd azt a vallási csoportot, ahol a szexet eleve bűnnek tartják.

Aztán pedig pszichológus, de nagyon hamar, mert elszalad melletted az élet! 30 évesen most vagy a csúcson szexuális szempontból. Lehet, hogy sose fogod megtapasztalni, milyen egy igazán jó szex, mert állandóan a bűn motoszkál majd a fejedben.

...amúgy én törvénnyel büntetném azt, aki ilyet csinál egy fiatallal.

2018. okt. 30. 23:22
 14/34 anonim ***** válasza:
5%

Kedves Kérdező,

Jól teszed, hogy nem fekszel össze részegen idegenekkel, az ide írók többsége katolikus, kereszténynek mondják magukat, de szexelnek házasság előtt, mint a gép, nem ismerik sem a Bibliát sem Istent. Ne hallgass rájuk, a szüleid jót akarnak neked! Majd amikor eljön az igazi, azzal sem kell összefeküdni, hanem beszélgessetek, ismerjétek meg egymást, ráértek a házasélettel a házasságkötés után. Az igazi keresztények így csinálják, ez a tiszta.

üdv!

2018. okt. 30. 23:54
 15/34 anonim ***** válasza:
88%

Te elolvastad a kérdést, előző?

30 éves a Kérdező, nem 16.

2018. okt. 30. 23:59
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

Akkor pláne nősüljön meg/menjen férjhez, ha már 30 éves lassan, ne részegen feküdjön össze idegenekkel!

Keresse meg az igazit, akivel le tud élni egy életet, ismerkedjenek meg, esküvő, majd boldog házasélet gyermekáldással. Ezt kívánom kedves kérdező, ez a te utad, nem az itteni magukat kereszténynek valló feslett életű nőszemélyek példája a követendő! Ők majd Istennel elszámolnak az életük végén, te a tisztaságra ügyelj!

Isten áldjon!

2018. okt. 31. 00:24
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Figyel, 27%-os, OLVASD MÁR EL a kérdést!

Nem tűnt fel, hogy ez itt egészen más, mint amiről te beszélsz?

2018. okt. 31. 00:52
 18/34 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd, utolsó, ő is egy valláskárosult.
2018. okt. 31. 01:23
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Csak még ráadásul funkcionális analfabéta is.
2018. okt. 31. 01:25
 20/34 anonim ***** válasza:
64%

"magukat kereszténynek valló feslett életű nőszemélyek"

😂😂😂😂😂😂😂😂

2018. okt. 31. 05:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!