Valaki akinek muszlim férje van, tudna valami megnyugtatót mondani?
Megismerkedtem egy iraki fiúval, és bele is szerettem. Soha senki nem fogott még meg ennyire. Sőt igazából ő az első szerelmem. (Nyugatibb gondolkodása van mint itt a legtöbb embernek.) A probléma csak az, hogy ő muszlim én pedig ateista vagyok. Egyikünknek sincs baja a másik hitével/nézetével, de a vallása nem enged házasságot nem muszlim nővel. Rengeteget beszéltünk erről a témáról, és tudom, hogy semmit nem erőltetne rám, amit nem akarok. Viszont mi más választásom lenne?
Utána olvastam a témának, és teljesen elkeseredtem. Szinte csak rémtörténeteket találtam arról, hogy: SOHA NE HÁZASODJ ARABBAL!!4! MENEKÜLJ AMÍG LEHET!44! Mert, ha megteszed teljes mértékben fel kell adnod magad, a tulajdonává válsz, jön a családon belüli erőszak stb. De ezt egyszerűen nem tudom elfogadni. Ismerem őt és tudom, hogy mindennél jobban szeret és tisztel engem. Vagy tévedek? 18L
Szóval akinek van tapasztalata a témában...mire számítsak?
(Próbáltam röviden leírni, szóval ha valami kimaradt kérdezzetek :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!