Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet kilépni a Katolik...

Hogyan lehet kilépni a Katolikus Egyházból (más vallás miatt)?

Figyelt kérdés

Meg vagyok keresztelve, voltam elsőáldozó és bérmálkozó.

Viszont más vallást választottam, amit a sajátomnak érzek, szeretnék átkonvertálni, viszont ehhez feltétel, hogy egy másik egyháznak ne legyek a tagja.

25 éves vagyok, anyum fizet ugyan egyházadót, azt nem tudom, hogy utánam is vagy sem, viszont én nem szeretnék a Katolikus Egyház tajga lenni.

Van ennek valami menete, vagy az már önmagában egy "kilépés", ha nem járok templomba, és nem tartom a kapcsolatot semmilyen katolikus közösséggel?

Nem Magyarországon élek már, hanem külföldön, ha ez számít.

Valaki tudna segíteni? Az interneten nemigen találtam erről semmit.

2018. okt. 6. 21:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
16%

Na, még egy okos ember.

Ne is zavarjon, hogy már 22-en válaszoltak erre, méghozzá néhány írással fölötted is.

Köszönöm a lepontozást is.

Tudod, BEÍRJÁK, hogy már NEM TARTOZOL ODA.

Ennyi.

Ezt kell megcsinálni, és ezt próbálják meg minden eszközzel letagadni a "kedves" hívők.

2018. okt. 10. 14:16
 22/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Csak hogy legyen egy 'hivatalos' verzió is

[link]

2018. okt. 11. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!