Mi a nagyobb bűn?
*Egyébként pedig a vétlen fél dönthet.
Kivéve, ha Isten beleszól, mert látja a jövőt, és az adott ember nem lázad Isten ellen, hanem elfogadja, ha az Úr szólt hozzá.
Mal 2,16
Mert gyűlölöm az elbocsátást, ezt mondja az Úr, Izráelnek Istene, és azt, a ki ruhájára kegyetlenséget borít, azt mondja a Seregeknek Ura. Őrizzétek meg azért lelketeket és ne csalárdkodjatok!
Kedves Kérdező.
Nekem is és sokunknak nagyon sokat segített, a Családi boldogság titka című könyv, ami a Biblián alapul, kimondottan a családoknak készült.
Pl a családi élet megmentéséhez ez a kiadványuk, nagyon jó. [link]
vagy:
De több olvasmány is foglalkozik ezzel a témával.
Érdemes lenne együtt megbeszélni ezeket.
Megértem a bánatodat. De ahogy Isten szabad akaratot adott mindenkinek, így sajnos nem tudsz mit kezdeni ezzel.
Ha már beszélgetni, kommunikálni sem akar, pedig az elengedhetetlen a házasságban.
Én három hónapos gyermekemmel maradtam anno egyedül. Jelenleg, olyan férjem van, hogy keresve sem találhattam jobb társat. Egy gyülekezetbe járunk,mindent megbeszélünk, és boldogok vagyunk.
Ezért mondom, ne add fel, legyél kitartó, maradj álhatatos az imában és hűséges Istenhez. A könyveket ettől függetlenül elolvashatod, veszteni nem vesztesz semmit.
Sok sikert kívánok, és Isten áldása kísérje életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!