Ti mit gondoltok arról aki nem vallásos, méhis közel áll Istenhez?
"még csak elképzelésed sincs arról amit én tapasztaltam meg"
Mivel azon kívül, hogy a keresztényeknek beszólogattál a magas lóról, semmit se írtál a dologról, így nehéz lenne, ha bárkinek lenne akár halovány fogalma konkrétan arról, hogy mit tapasztaltál meg.
De javítson ki valaki, ha tévedek. Lehet vannak itt gondolatolvasók is.
Időpont ma 00:14
Ezt magyarázd el az 1.8 milliárd iszlamistának, 480 millió buddhistának, 25 millió szikihstának, és még sorolhatnám. Miért a te igazságod lenne az egyetemes igazság? A Biblia önmagára történő hivatkozása nem bizonyítja annak a valóságát, és jóságát. Semmilyen ésszerű érv, vagy bizonyíték nincs arra, hogy Jézus valóban transzcendens lény lett volna földi testben. Hol a racionális magyarázat? Én azt szeretnék kapni, nem könyvekből kiragadott fennkölt idézeteket.
Létezik a valóságban, hogy Jézus megkeresi az egyetlenegy elveszett bárányt.
Ezt nevezhetjük akár "megtérésnek" is. Lehet spontán élmény, de közösségben is bekövetkezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!