Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek az mennyire baj...

Szerintetek az mennyire baj ha megvagyok keresztelve de nem járok istentiszteletre?

Figyelt kérdés
Nem az jelenti hogy nem vagyok hivö
2018. szept. 12. 14:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mire írtad a zsidó ünnepeket? Meg van keresztelve a kérdező, mit kezdjen velük?

2018. szept. 13. 16:09
 12/14 anonim ***** válasza:
12%

11 Nahát ez az, amikor valaki kereszténynek mondja magát, és azt sem tudja mit mond magáról, ez által hazugságba esik, és nem csak ön megcsalattatásban van, hanem még hazugságba is esik:D

Kitől származik Jézus? Honnan? Honnan milyen nő az aki megszülte, honnan eredeztetik a testi vérvonala?

Keresd ki. És akkor legközelebb nem fogsz tudatlanul bűnbe esni.És az ördög dörzsöli a markát miattad, hogy megint ez az ostoba ember egyel több bűnt követett el.

2018. szept. 13. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

12+

*És az ördög megint dörzsöli a markát miattad, hogy megint ez az ostoba tudatlan ember egyel több bűnt követett el.És röhög a markába, hogy az illető azt sem tudja mi az hogy keresztény, nem hogy a kereszténységet.

2018. szept. 13. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit szívsz, de küldj nekem is.

Egyébként sehol sem írja az Újszövetség, hogy az apostolok és a megtért keresztények a zsidó ünnepeket ülték volna, így én sem teszem.

2018. szept. 13. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!