Szerintetek az mennyire baj ha megvagyok keresztelve de nem járok istentiszteletre?
Mire írtad a zsidó ünnepeket? Meg van keresztelve a kérdező, mit kezdjen velük?
11 Nahát ez az, amikor valaki kereszténynek mondja magát, és azt sem tudja mit mond magáról, ez által hazugságba esik, és nem csak ön megcsalattatásban van, hanem még hazugságba is esik:D
Kitől származik Jézus? Honnan? Honnan milyen nő az aki megszülte, honnan eredeztetik a testi vérvonala?
Keresd ki. És akkor legközelebb nem fogsz tudatlanul bűnbe esni.És az ördög dörzsöli a markát miattad, hogy megint ez az ostoba ember egyel több bűnt követett el.
12+
*És az ördög megint dörzsöli a markát miattad, hogy megint ez az ostoba tudatlan ember egyel több bűnt követett el.És röhög a markába, hogy az illető azt sem tudja mi az hogy keresztény, nem hogy a kereszténységet.
Nem tudom mit szívsz, de küldj nekem is.
Egyébként sehol sem írja az Újszövetség, hogy az apostolok és a megtért keresztények a zsidó ünnepeket ülték volna, így én sem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!