Ezért kitagadnád a gyereked?
#10, jehósok XD
Ezt a becézést még nem hallottam, de nagyon tetszik. 😂
{10
Egy újabb félremagyarázott hazugság, és már terjed is, a rágalom.
Én sem tagadtam ki a lányomat, pedig 15 éves korában nemet mondott a keresztény életre. Nem keresztelkedett meg. Mai napig tartjuk a kapcsolatot annak ellenére, hogy nem csak árulja, de fogyasztja is a tudatmódosító szereket. Kíváncsi lennék Te megtagadnád-e ha ilyet tenne a gyermeked, hiszen valaki azt mondja hogy igen.
Még a gyilkost sem tagadja meg szülő, ha nem Bibliai elrendezésről van szó.
Ha keresztényként közösítették volna ki, akkor sem kitagadásról vagy megtagadásról van szó.
Ez egy szeretett fegyelmezése annak aki hibát vétett súlyos módon, és várjuk a visszatérését.
Nem kell itt felturbózni a dolgokat.
akik foldi, evilagi kinzasnak akarjak kitenni az ateistakat azok megsem hihetnek sajat hitukben, vagy irigylik hogy nem ok dothetnek Isten helyett vagyis hogy egy ateista is udvozulhet ha Isten igy Itelkezik felette
az ilyenek ha hivonek, vallasosnak Istenfelonek (???) is tartjak, erzik maguk akkor is valoszinuleg megtapasztaljak azt amiben ugytunik nem hittek a Poklot
abban a hitben elni hogy gonosztettek altal lehet udvozulni egy fonak gondolkodasmodra vall
az is hogy testi megfelemlittessevel az udvozuleset segitettek, az agyongyotrestol meg nem feltetlen jut Mennybe valaki az Itelet nem az ot ert hatasok alapjan tortenik hanem az o hatasai, gondolatai alapjan
#17 0%? tesitak es atesitak szerint sincs igazam? vagy pusztan mert nem a kerdesre valszoltam? szerintem egyertelmuen benne van hogy nem tagadnam ki
igy ugygondolom a 0% ennek szol tehat az ateistak mind(?) kitagadnak gyermekuk ha nem lenne teista (veluk ellentetesen)
"igy ugygondolom a 0% ennek szol tehat az ateistak mind(?) kitagadnak gyermekuk ha nem lenne teista (veluk ellentetesen)"
Szerintem nem ezért lettél lepontozva, hanem azért, mert összefüggéstelen dolgokat írtál, ami úgy tele van helyesírási hibával hogy közel értelmezhetetlen, és még csak a kérdéshez sem sok köze volt.
A kérdésre válaszolván: Én nem tagadnám ki, akkor sem ha teista, akkor sem ha ateista lenne, bár én nem is vagyok vallásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!